2777
2789
عنوان

یه حس شیشم بگه فردا زنم نهار چی میخواد بزاره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 150 پست
من کاری با این آقا ندارم که چرا توی سایت هستن چون اینجا آقایون زیاد هستن و نی نی سایت هم مشکلی ندارن ...

آفرین اینو میگن یا فکر بروز شده و صحیح.

از طرف من شما از امروز می تونی الگوی بقیه باشی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

خدایااااا قشنگ معلومه از طرز حرف زدنت چقد بچه ای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جلو آیینه واستا بچه رو خواهی دید.

قشنگ مشخصه چقدر بدت میاد با یه آقا گپ بزنی. دمت گرم مثب بقیه درخواست دوستی نمیدی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلو آیینه واستا بچه رو خواهی دید.قشنگ مشخصه چقدر بدت میاد با یه آقا گپ بزنی. دمت گرم مثب بقیه درخواس ...

😂😂😂😂😂😂

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

😂😂😂😂😂😂

یه روز یه خروسه با مرغه میگه یه نوک میدی .....

فکر تو مرغی، مرغه چیکار کنه خوبه؟

خجالت بکش مثلا مذهبی هسی؟!

الهی العفو.

از همه عذرخواهی میکنم. اشتباه کردم. تحت تاثیر پیام‌های قبلی اون خواهرمون قرار داشتم و اینو زدم .... ملاحظه کنید.

اما بازم از ایشون و همه معذرت میخوام.  الهی العفو

الهی العفو.از همه عذرخواهی میکنم. اشتباه کردم. تحت تاثیر پیام‌های قبلی اون خواهرمون قرار داشتم و این ...

جمع کن کاسه کوزه اتو بابا

آبرو هر چی مذهبی و مقید واقعی ام بردی....

بدبخت زنت

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
جمع کن کاسه کوزه اتو باباآبرو هر چی مذهبی و مقید واقعی ام بردی....بدبخت زنت

ترک کن تاپیکمو

بابا تو هم خفه شو دیگهعین کنه چسبیدی هی ریپ میزنی . ول کن دیگ

خفه نشو ولی دقت کن تو آمدی تاپیکمااااا

تاپیک نزن اگه جنبه هر جور کامنتیو نداری!!تحفه ام نیسی جوابتو بدم‌...

هر آدم متشخصی معمولا جنبه توهین شنیدن نداره. جایی هم اشتباه کنه بجای توجیح عذرخواهی میکنه

هر آدم متشخصی معمولا جنبه توهین شنیدن نداره. جایی هم اشتباه کنه بجای توجیح عذرخواهی میکنه

متشخصی از کامنتات معلومه!!!!

توجیه درسته کم سواد

ریپ نزن دیگه درب و داغون

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی