2777
2789
عنوان

پسری که قبلا شکست عشقی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 24 پست
ترو خدا بعد اینکه اینو بهت گفته اذیتش نکن اون به اندازه کافی درد کشیده تو براش مرحم شو زخم جدید نزار ...

باهرکی در حد مناسب رفتار کنید نه بیشتر ،وگرنه اخرش خودتون میمونید و پشیمونی هاتون

کاری که طرف مقابل من انجام میداد😑تا میگفتم چرا بی حوصله ای و واسم وقت نمیذاری و تلاش نمیکنی میگفت م ...

توام تلاشی نمیکردی اینهمه ادم شکست میخورن همشون پرنسس میشن بشینن دتر تلاش کنه سیاست کثیف پسراس برای سواستفاده

توام‌میگفتی منم قبلا شکست خوردم درکم کن نمیتونم تلاشی کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه پسرا و مردا راست میگن ادمایی دیدم بقیرو تشویق میکنن به راستگویی ولی از نزدیک زندگیشونو میبینی پر ...

ینفر بود بشدت متشخص

جوری که همه رو سرش قسم میخوردن

گفت بخاطر شکست عشقی قدیمیم نمیتونم رو زندگی الانم متمرکز شم و... متاهل بود

بعدها متوجه شدم که این ترفندش بود

آه وزاری وگریه خریدن همدلی دیگرانو نزدیک شدن به زنای متاهل و...

وابسته کردنشون و...

اینجور موارد خیلی زیادن میدونم ولی این یه نفر که وجهه فوق العاده ای داره هرگز فکرشم نمیکردم اینمدل آدم باشه😐

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
نمیدونم شاید چون خودم دلم پاکه و دروغگو نیستم همه رو مثه خودم میبینم ،شایدم این آقا واقعا راست بگه خ ...

ساده ایی خودشیفته ها دقیقا میان سمت دخترایی که راحت گول میخورن بدون زحمت

ینفر بود بشدت متشخصجوری که همه رو سرش قسم میخوردنگفت بخاطر شکست عشقی قدیمیم نمیتونم رو زندگی الانم م ...

شاخهای مجازی از همین روش برای سواستفاده از فالور استفاده میکنن 

و خیلی از افراد خانواده وفامیل و دوست و اشنا 

ولی شاخهای مجازی برای گول زدن فالور اموزش میبینن تا بخواسته هاشون برسن دقت کنی متوجه سیاست  کثیفشون میشید 

یسریشون که وابسته به گروها و حزبهای خاصی هستن و پیجهای میلیونی برای گول زدن مردم ،مثال خوبین برای شناخت ادمهای شیاد

برو سره درسات مدرست دیرنشه

من با شما صحبت کردم؟ برای تاپیک شما نظر دادم؟پس لطفا محترمانه بهت میگم تو چیزی که بهت مربدط نیس دخالت نکن 

هروقت باشما حرف زدم بعد این پاچه من شما بفرما بگیر☺️

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
اووو چقدر حساسی شوخیه مگه بچه سنی ؟

نه خیر بچه سال نیستم اما بعد مدتها فرق شوخی و جدی و میفهمم دوست عزیزم 👌😃

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع