2777
2789
عنوان

امتحان دیروزو بد دادم🥴حالت جنون بم دست میده

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست
حآلت جنون دارم😭دشت خودم نیستصبح بیدارشدم یادش افتادم فقط میخاستم خودمو جربدم

عزیزم شما اونقدرا هم درسخوان نیستی

بیخودی حالت جنون نگیر

من از راهنمایی ، موقع امتحان هیچ‌جا نمی‌رفتم. اگر جایی پدر و مادرم اصرار میکردن و میگفتن بااااید بیای، که گاهی پیش میومد، کتاب دفتر می‌بردم تو مهمونی یه گوشه مینشستم درس خواندن...چه قدرم همه مسخره م میکردن...ولی من برام مهمتر بود درسم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر منم امروز امتحان زبان داره و حس کردم مقداری ضعیفه تو این درس و دیر این موضوعو فهمیدم 

خدایا خودت کمکش کن 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم شما اونقدرا هم درسخوان نیستیبیخودی حالت جنون نگیرمن از راهنمایی ، موقع امتحان هیچ‌جا نمی‌رفتم. ...

عزیزم شب ساعت۷رفتیم عروسی که نمیشه درس وکتاب برد...

ظهرشم نمیشد نرم اما خب دور رفتیم ومن داشتم املاهارو تمرین می کردم

مهمونیه ی حال داشت همین اتاقا درش بسته بود نمیشد تمرین کرد...

بعدازظهر که پاتختی..

منم رواملا تمرکز داشتم املاهیام خوب بود اما توگرامرا مشکل داشتم

خیلی عذر میخام ولی منم اصلا خوشم نمیاد اینکه آدم بیاد مهمونی درس وکتاب بیاره یا نمیرم یا تمرین می کنم بعدش میرم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

عزیزم شب ساعت۷رفتیم عروسی که نمیشه درس وکتاب برد...ظهرشم نمیشد نرم اما خب دور رفتیم ومن داشتم املاها ...

خب پس نمیرفتی

منم نگفتم برو تو مهمونی بخون

گفتم موقع امتحانا نرو.

اگر مادر پدرت اصرار کردن و نتونستی مقاومت کنی، چاره ش همینه.

مهمونی رو رفتی درسم وسط مهمونی دوست نداری، خب پس حالا نمرت کم شده اشکالی نداره دیگه... خدارو شکر نیفتادی درس رو...

نمی‌دونم چرا مردم فک میکنن موفقیت آسونه...

من ۱۲ سال همین طوری درس خوندم البته علاقه و هدف داشتم، ولی فرق من با بقیه این بود که تو موقعیت های خاص ، بازم درس خوندم...

پزشکی شهید بهشتی روزانه قبول شدم...اونم سال ۹۵ که هنوز ظرفیت ها زیاد نشده بود...

خب پس نمیرفتیمنم نگفتم برو تو مهمونی بخونگفتم موقع امتحانا نرو.اگر مادر پدرت اصرار کردن و نتونستی مق ...

درسته اما خب افراد طبق هدفشون تلاش می کنن..

مسلما رشته علوم تجربی معدل بالامیخاد اما من رشتم معدلم بالا انچنان نمیخاد وسه تا درسامو باید معدل خوب باشه که الحمدالله تقریبا۱۸تا۲۰هست...

ناراحتیم بابت این بود که میخاستم معدل بیارم بالا اما خب الان گذشته وتوجه شدم که درکنار برگه مستمرم مهمه که اونم۲۰شدم..

نمیمونم اشتباهی جمع زده بودم🥲

الان دیدم۱۷.۷۵ میشم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃