2777
2789
عنوان

نامزدم با اسنپ من رو با اسنپ فرستاد

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 22 پست

بگو به خانوادم نگفتم با اسنپ فرستادی وگرنه بایام غیرتی میشه بشنوه میگه بخودم میگغتی میومدم دنبالت 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بگو به خانوادم نگفتم با اسنپ فرستادی وگرنه بایام غیرتی میشه بشنوه میگه بخودم میگغتی میومدم دنبالت

به نظرت کارش درست نبوده با اسنپ فرستاده؟ اگه خودت بودی ناراحت میشدی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دفعه دیگه دیروقت نمون پیشش اگه گفت بگو دیروقت با اسنپ نمیتونم برگردم مساله مهمیه حالا شما بگو بزرگش ...

به نظر شما کارش درست نبوده ب اسنپ فرستاده؟ اخه من گفتم شاید من زیادی حساسم. نمیدونم

به نظر شما کارش درست نبوده ب اسنپ فرستاده؟ اخه من گفتم شاید من زیادی حساسم. نمیدونم

بببین من برام مهمه این مساله اما خیلی نه 

به بقیه رفتاراش توجه کن بازم 

گاهی توی نامزدی زیاد حرف نزدن میشه دلیل دلخوری 

شاید اصلا اون دلخور شده که نموندی 

خودت باید متوجه بشی و بشناسیش و برای تو باید مهم باشه بالاخره این نظر شخصیه 

بببین من برام مهمه این مساله اما خیلی نه به بقیه رفتاراش توجه کن بازم گاهی توی نامزدی زیاد حرف نزدن ...

میدونی

اخه ما یک ساله که عقدیم و تقریبا انگار زندگی رو شروع کردیم

دیشب اصلا توقع اینو نداشتم منو ساعت ۱۱ شب با اسنپ بفرسته

شهر امنی داریم اما خب بازم وقتی آدم شوهر داره چرا باید با اسنپ بره

میدونیاخه ما یک ساله که عقدیم و تقریبا انگار زندگی رو شروع کردیمدیشب اصلا توقع اینو نداشتم منو ساعت ...

ببین تو یک ساله باهاشی نفهمیدی رفتار دیشبش چی بوده ما چجوری بفهمیم 

به نظرم هیچی بهتر از صحبت کردن نیست 

البته من باشم روم نمیشه در موردش صحبت کنم بیشتر سعی میکنم خودم بفهمم دلیلش رو 

تهش اینه بهش بگی اگه موقعی حال نداشتی منو برسونی بهم بگو تا نیام چون خوشم نمیاد اون موقع با اسنپ برم 

شاید خیلی خسته و خواب آلود بوده

خیلیا که تصادف میکنن دلیلش همیناس میگن مسیر کوتاهه زود برم تصادف میکنن

بنظرم حساسی الان خانوما هم تا اخر شب سرکارن بعد تنها میرن شما که با اسنپ بودین

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

به نظرت کارش درست نبوده با اسنپ فرستاده؟ اگه خودت بودی ناراحت میشدی؟

اره اشتباه بوده تحت هرشرایطی شمام پیشنهاد اسنپ دادید اون راضی نمیشد بالاخره تو عقد امانتید.  اگه ماشین. نداشت بلز یچیزی بالاخره درک خیلی مهمه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده