2777
2789
عنوان

شوهرم اعتماد بنفسمو ازم میگیره با رفتاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصولا مردایی که زناشون رو میکوبن میدونن که زنشون خوبه و از ترس اینکه از اونا سرتر و بهتر نباشه لِهش میکنن چون خودشون حال رشد کردن ندارن جلوی رشد طرفشون رو میگیرن و سعی میکنن بکوبنش تا به چشم بیان

بگو تو خوش سلیقه بودنت شکی نیست چون منو انتخاب کردی 😌🤣

ی بار داشتم ی چیز میخریدم گفن وای اینو بگیری مامان مارو بیرون میکنه نمیدونم خوشش نمیادو فلان  منم گفتم من قرارع بپوشم من باید خوشم بیادنه مامانت 

اصولا مردایی که زناشون رو میکوبن میدونن که زنشون خوبه و از ترس اینکه از اونا سرتر و بهتر نباشه لِهش ...

با اعتماد بنفس خیلی بالا و جدی میگه اخه. ولی من دیدم خیلی ادعاش میشه چند بار سعی کردم تو چیزای دیگه بدشو بگم قدش کوتاهه بعد میگفت انگشتایه پات چقدر بلندن  چون لاغر انگشتام به چشم میاد برعکس اینا خانوادگی پاهاشون تپله نسون نمیدع.  بعد اینو بهم گفت منم گفتم خودت خوبی مگه پا کوتاهی 

یعنی ایقدی که بعضی مادرشوهرا بر اعمال و رفتار و لباس عروس نظارت دارن خدا نداره وااالا

حالم ازش بهم میخوره بخاطر این فضولیا 

الان یکم نظردادنش کمتر شده چون ی بار ی سری دعواها داشتیم   منم گفتم مامانت تو کل زندگیه من دخالت میکنه نطر میده گفتم تو ارایش نطر میده تو لباس پوشیدنم نطر میده تو بیذون رفتنم نطر میده تو خرید کردنم نظر میده گفتم این اخر زندگی مارو بهم میزنه   مطمعنم اون موقع ها رفته بهش گفته