2777
2789
عنوان

میخوام ی تصمیم بزرگ بگیرمو پدر مادرمو بزارم خونه سالمنداااان

| مشاهده متن کامل بحث + 4228 بازدید | 120 پست
دقیقن تازه داشتیم رنگ ارامشو میدیدیم ک سر و کلشون پیدا شد

خب داری الکی فکر و ذهنتو درگیر میکنی

بلاکشون کن 

آدرس نده 

فراموش کن کلا 

به همسرت هم بگو تحت هیچ شرایطی حق نداره کمکی کنه یا ارتباطی باهاشون داشته باشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

رفتم تراپی خوب نشدم من بدجور فکری ام حتی ی مدت فلوکستین مصرف میکردم ک یکم بهتر شم

عزیزمم غم و سختی زیادی کشیدین

متاسفم برای تحمل درد هایی که حقت نبودن💔

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم، عمیقا چیزایی که گفتی و درک میکنم.اصلا لازم نیست باهاشون در ارتباط باشی که بخوای ببریشون خونه ...

تا ی ماه پیش هی خطامو عوض میکردم میدونستن تو کدوم شهرم ولی ادرس دقیق نمیدونستن گند زدن ب زندگیم اسن یک ماه ادرس خونمو ک نمیتونم عوض کنم

خونه خودشونو ب باد دادن دیگ خونه ندارن من و همسرم ی خونه ویلایی داریم ک بالاش ی خونس پایینشم ی خونه ...

خواهرت چی ؟اون نمیتونه کاری براشون انجام بده

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

تا ی ماه پیش هی خطامو عوض میکردم میدونستن تو کدوم شهرم ولی ادرس دقیق نمیدونستن گند زدن ب زندگیم اسن ...

خیلی جدی باهاشون برخورد کن، بگو نمیخوام باهاتون، ارتباطی داشته باشم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
قربانت ولی اگه به پیری برسم ازش فراری نیست

من میگم پیری هست ولی خدا کنه با نا توانی نباشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من میگم پیری هست ولی خدا کنه با نا توانی نباشه

آره 

ولی برای نسل من که غذای اورگانیک نخوردن و هم با انواع بیماری و آلودگی هوا و... دست و پنجه نرم کردن 

روزانه چندین ساعت استفاده از گوشی 

احتمالش خیلی کمه نباشه 

اسی شوهرت چند سالشه؟از گذشتت خبر داره؟کنارش ارامش دازی؟

شوهرم سیو یک سالشع اره کاملن خبر داره وقتی باهم اشنا شدیم من داشتم گریه میکردم و حال خوبی نداشتم یاهم دوس شدیم بهم کمک میکرد ب جایی رسید ک گفت دیگ بسه 

اره خیلی ارامش دارم خیلی ادم دل بسوزو مهربونیه شده من گاهی اوقات عصبیش کردم قدرشو ندونستم اما تو زندگیم نزاشته سختی انچنان بکشم البته منم کمکش کردم رشد کنه خیلی جاها دستمو کشیدم دلم خیلی چسزا میخواست اما بخاطر زندگیم نکردم بیس سالم بود باهاش ازدواج کردم الان بیست و دو 

مث اینک نه چون مامانم میگفت خواهرت مشکل مالی داره و ال و بل از اون نا امید شدن ک اومدن سراغ من دیگ

در اینکه شما دختر بدی نیستی هیچ شکی ندارم چون با وجود عذابهایی که دیدی بازم به فکر پدر و مادرتی و راضی هستی براشون هزینه کنی و اونا رو بزاری کنار هم نوعانشون من اصلا شماتت نمیکنم چون همه پدر و مادرهایی که تو خونه سالمندان هستن لزوما به بچه هاشون بدی نکردند یا بچه ها قصد انتقام گرفتن رو نداشتد ولی اسی یه نصیحت هر کاری که میخواهی انجام بدی برای رضای خدا انجام بده چون خدا برات جبران میکنه همونطور که تا حالا برات جبران کرده

یعنی میگم حتی اگرم اونا رو خونه سالمندان هم میزاری و هزینه هم میکنی به خاطر انتقام گرفتن نباشه فقط به عنوان راه حل بهش نگاه کن و  اگه میتونی کنار خواهرت یه سوییت براشون اجاره کن و شما هزینه مالی رو پرداخت کن و ایشون هم عاطفی و حمایتی رو 

در اینکه شما دختر بدی نیستی هیچ شکی ندارم چون با وجود عذابهایی که دیدی بازم به فکر پدر و مادرتی و را ...

فلن ک دارم خود خوری میکنم باید ببینم اروم میشم یا نه برای ارامشم دعا کن توروخدا حال روحیم اصلن خوب نیس 

فلن ک دارم خود خوری میکنم باید ببینم اروم میشم یا نه برای ارامشم دعا کن توروخدا حال روحیم اصلن خوب ن ...

زندگی سختی داشتی،خداروشکر که به جای خوبی رسیدی امیدوارم برای مشکلاتی که داشتید خدا بهت آرامش بده

اسی اگه بتونی غیرمستقیم بدون اینکه کسی بفهمه یک خونه کرایه کنی برای پدر و مادرت که دیگه سمت تو نیان،فکر کن کمک کردی به یک غریبه که محتاجه،خدا پاداش این کار رو تو زندگیت قرار میده.باز تصمیم با خودته.

اونا خیلی بد کردن ولی تو خوب باش گذشته رو مرور نکن که باعث بشه ارامش تورو بگیره.