2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 7284 بازدید | 352 پست
ماهم از تمام آقایونی که در این سایت هستند خواهش می کنیم به کاربر های خانوم و خصوصا متاهل درخواست ندی ...

انشالله.

ممنونم. چشم.

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

اینکه آدم در نزد خودش اعتبار پیدا کنه و خودش رو باور داشته باشه مستلزم این هست ک دست ب اقدام و عمل ...

چقدر قشنگ توصیف کردین.

من حتی نمیدونم مقصر ضعفهام رو کدوم والدم بدونم. پدر و مادرم و یک برادر سایکوپاد و ضد اجتماعی که با قلدری و زور و حیله تشنج ایجاد می کرد و به خواسته هاش می رسید بیشترین تاثیر رو در تخریب شخصیتم و باز موندن از رشد شخصی داشتن.

مادرم مقتدر ولی عصبانی بود، پدرم منفعل و سختکوش. با وجودی که مرد محترم و پاکی بود و در میان مردم اسم و رسمی داشت، اما همش از اون برادر سلطه گر تعریف می کرد. از طرف دیگر هر شب که مهمان داشتیم، پیش مهمان ها کارهایی رو که برادرم انجام داده بود و ضررهایی رو که بهش زده بود رو تعریف می کرد و نتیجه می گرفت که بچه هاش بهدردنخور هستند؛ خوبیها و بی آزاری من رو نمیدید و تشویق نمیشدم، مهمان ها هم با تحقیر به ما نگاه می کردند و حرف های اونو تایید می کردند. مسیولیت و ظلم پذیری و انفعال خودش رو قبول نمی کرد و میگفت خدا انگشت خیر پیشونی بچه های من نذاشته. هر چی میگفتم تقصیر توئه بهش رو دادی، قبول نمی کرد. منم عصبانی میشدم.

مهمون میومد میگفت بچه های من بلد نیستن چای بریزن بیارن، میدارن سرد بشه، اون برادرم براش مهم نبود و اصلا تن به کار نمیداد ولی من تا میرفتم خودش میومد سر سماور هی تذکر میداد، آخر سر هم میگفت بلد نیستی و اعتماد نمی کرد خودش می ریخت. دوس داشت همش خودش انجام بده. میوه خریدن هم اعتماد نمی کرد میگفت بلد نیستین. منم دیگه تن به کار نمیدادم و پدیرفته بودم بلد نیستم و احساس مسئولیت نمی کردم.

چقدر دقیق گفتین. اصطرابای من شاید از اونجا میاد. بچه های همسایه که دست به آچار بودن، به رخم می کشید، بعدها من از هرگونه امتحان عملی می ترسیدم. گواهینامه عملی بعد از چندین مورد و با دلهره قبول شدم، تا کسی شاهد رانندگی یا سایر کارهام هست، هول میشم، بیشتر دوس دارم طرف کناریم ماشین رو برونه، همش منتظرم یکی ازم ایراد بگیره. 

جو متشنج خونه هم به اضطرابام دامن میزد. دیگه طوری شده بودم که به راحتی حقم خورده میشد و روم نمیشد از حقم دفاع کنم. 

هر کاری می کردم به چشم پدرم نمیامدم. برای همون سلطه گر سه تا زن گرفت. به من که رسید می گفت پسر اگه عرصه داشته باشه با پول یه خروار گندم میشه براش زن بگیری و اینو با آواز میخوند.

الان یه اهمالکار مطلقم. 

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی همسرتون دوس داشتین؟ آخه تو تاپیک قبلیتون گفتین بعد اون دوس دختر اولتون دیگه هیچ کسی به دلتون ...

نه همسرمو دوست نداشتم، اون خانم رو که قبلش باهاش دوست بودم، دوست داشتم

چقدر قشنگ توصیف کردین.من حتی نمیدونم مقصر ضعفهام رو کدوم والدم بدونم. پدر و مادرم و یک برادر سایکوپا ...

رفتار والدین یک چیز از قبل طراحی شده است، اینو بهتون کامل توضیح میدم، حتی والدین با سبکی بچه ها رو تربیت میکنن ک خودشون احساس امنیت و راحتی میکنن، هوشمندی و عقده های روانی خیییییییلی عمیق روی تمام جنبه های زندگی اثر دارن 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

کودک نسبت ب محیطی ک در اون برای اولین بار قرار میگیره احساس تعلق میکنه، حتی اگر اون محیط پر از وحشت ...

اگر اینا رو عمیقا درک کنم و شهامت و جسارتی برای تغییر پیدا کنم و توانی مانده باشد، شاید تغییر کنم.

اگر اینا رو عمیقا درک کنم و شهامت و جسارتی برای تغییر پیدا کنم و توانی مانده باشد، شاید تغییر کنم.

انسان تا آخرین لحظه ی زندگیش پتانسیل و توان داره، فقط هر چقدر زمان بیشتری میگذره و فرد از پتانسیل هاش استفاده نمیکنه، احساس من نمیتوانش وسیع تر میشه و ترس از روبه رو شدن با کوهی از مسائل حل نشده ک در ناخودآگاهش ذخیره شده بیشتر میشه.

راه تغییر همواره به روی همگان بازه، این بزرگترین مفهوم عدالت و آزادی و اختیار برای انسانه.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خواهش میکنم، اختیار دارین،خوشحال میشم کمکی از دستم بربیاد و بتونم انجام بدم، من روزهای زیااااااااااا ...

متاسفم که چنین روزها و گذشته تلخی داشتین. بهتون تبریک میگم که خودتون رو از نو ساختین

متاسفم که چنین روزها و گذشته تلخی داشتین. بهتون تبریک میگم که خودتون رو از نو ساختین

خواهش میکنم، آدم فقط تا وقتی از درد و رنجهاش عبور نکرده بابت اتفاقات تلخ زندگیش احساس تاسف میکنه، وقتی ک ب هوشمندی خودت تکیه میکنی و تک تک چراها و درسهای اتفاقات تلخ زندگیت رو پیدا میکنی و ازش برای ارتقای خودت استفاده میکنی، اون لحظه از ته قلب عمیقا خدارو شاکری ک تمام این اتفاقات برات رخ داد و تو ب واسطه ی همین دردها و احساس نیاز برای یافتن حقیقت این امکان رو داشتی ک بفهمی چقدددر موجود باعظمت و هوشمندی هستی، خیلی لذت بخشه اون لحظه، جوری ک تمااااام اون درد و رنجها رو انگار اصلا نچشیده ای!!!!!!! 

خداوند اینجوری مزد صابران رو میده😇🥳