2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 7280 بازدید | 352 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا همشون عقده لاسیدن با مرد ها رو دارن والا

عقده از آن کسی است ک از انجام آن ناتوان و یا محروم است😉

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

این فقط یک کامنت نبود - یک اَبَر کامنت بود🙏🏻😉😇

هیچ درکی از تبادل نظر ندارن 

اومدن توی سایت عمومی میگن فضولی میکنی!!

ای خداوندا ، این شادی هارو از ما نگیر:)))

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

هیچ درکی از تبادل نظر ندارن اومدن توی سایت عمومی میگن فضولی میکنی!!ای خداوندا ، این شادی هارو از ما ...

کامنتای شما رو دیدم تو بعضی تاپیکا خیلی محترم و آگاه هستین 

کاربر آقا

کامنتای شما رو دیدم تو بعضی تاپیکا خیلی محترم و آگاه هستین

شما لطف دارید.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دارلینگ خانم شما به من یک بینش و یک ابزار دادی؛گفتی نیاز به بلاک دیگرانیا حساسیت نیست؛ توجه م را بگی ...

بلاک نکردن و مواجه شدن با مخالفت ها ، و تماشای پوچ بودن قضاوتهای دیگران،باعث اقتدار و خودباوری میشه، شاید اوایل ک هنوز ب این ابزار مسلط نشدی و هنوز عادت داری خودت رو از دریچه ی نگاه و قضاوت دیگران ببینی مضطرب میشی، ولی هر بار ک قضاوت دیگران رو بر اساس دیدگاه خودشون و دنیای درونشون بدونی و ب خودت ربطش ندی، قوی و قوی تر میشی.

پایدار باشین جناب🌺🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عقده از شماس که ول کن نیستی خدارو شکر خراب نیستیم اگه نه مسیرش برامون بازه ☺️

وای بر افترا زنندگان.