اگرچه اینجا یه سایت زنونه س و خیلی ها حضورم را به رسمیت نمی شناسین و حتی امروز یکی به یه آقای دیگه گفت خواجه های حریم سلطان، و در کل، مردان اینجا را ضعیف و بیکار و علاف میدونین، و بعضی وقتها آزارتان داده ایم یا رنجیده اید، ضمن عذرخواهی برای حضورم در اینجا دلایلی دارم:
🌹 هر آدمی هم دارای نیمه زنونه س و هم مردونه، نیمه زنونه من که حاوی احساسات و عواطف منه، در گذشته آسیب دیده، یه جاهایی هم نتونستم خوب بشناسمش و درکش کنم، اینجا خیلی برام مفیده؛
🌹 این روزا به گذشته و سالیان دور سفر کرده ام تا خاطرات، تجربه ها، شکست ها و چالش هام رو مرور کنم، خیلی ها رو از یاد برده ام، نوشته های شما منو به فکر وامیداره و بعضی از اونا برام تداعی میشن یا یادم میان؛
🌹 منم مثل شما با بعضی تاپیک ها غمگین، خشمگین، شاد، احساسی و ... میشم و به فکر فرو میرم، بعضی وقتا به یاد عزیزانم میفتم و من هم اشک میریزم یا بغض می کنم؛
🌹اینجا و گمنامی آن، باعث میشه همه ما احساسات و عواطفمان را بهتر بروز دهیم، در اینستا و جاهای دیگر نمیشه، اینجا بیشتر میشه دغدغه ها، علاقه ها، روحیات، نیازها و ... انسان ها و به ویژه خانم های این دوره را شناخت، حتی کتاب ها هم کمی فرق داره با اینجا؛
👈 با تمام اینها اگرچه ممکنه گاهی شیطنت کنم و از روی کنجکاوی به تاپیکی سرک کشیده باشم، اما امیدوارم به شناخت شما و روحیاتتان و درک انها و همدلی و احترام بیشتر به شما منتهی بشه.
لطفا اگر در تاپیکی به همدلی و مشورت شما نیاز داشتم، اگر کمکم نکردید، با تمام ضعف هایی که دارم و میتوانید به رویم بیارین، کودک درون زخمی ام را اذیت نکنید و بهش برچسپ نزنید؛ او تاحالا خیلی درد کشیده؛ کودک است دیگر.
برایتان ارزوی خوشبختی و شادکامی دارم.
با سپاس