2777
2789
دوست واقعیم ۱۶ساله دارم زنگ بزنم میزنه نزنم نمیزنه ریدم به دوستیش الانم دوستای مجازی دارم از نی نی س ...

منم دوستام اینطورین من پیگیر باشم هستن فقط اگه نه که دنبال آدمو نمیگیرن

ولی من نمیتونم ولشون کنم😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به سن و موقعیتتون داره اگر در خال تحصیل هستین مدرسه یا دانشگاه و مجردی بله دوست خوب داشتن بدردتون میخوره 

اما مواظب باش دوست هر چی باشه میتونه حسود هم باشه نزار از خوشیهات زیاد بدونه یا از خواستگارات 

اگر متاهلی که کلا هر چی دورتر باشی ازشون بهتره سالی دوبار بیرون پارکی جایی همو ببینین 

دوست واقعی پدرو مادر و همسر و بعد خواهر خوب هست 

آخی عزیزمدانشگاهی سرکاری نمیری که دوست پیدا کنی؟

قبلا زیاد داشتم ولی وقتی ازدواج کردن نخواستم مزاحم زندگیشون باشم گفتم شاید شوهراشون راضی نباشه دبیرستان ودانشگاه بعد دیگه شمارمو عوض کردم 

بستگی به سن و موقعیتتون داره اگر در خال تحصیل هستین مدرسه یا دانشگاه و مجردی بله دوست خوب داشتن بدرد ...

دقیقا انقد حسودن بعضیا دوست مجازیم شوهرش ۲ میاد خونه وبه زنش توجه نمیکنه

شوهر من ۹ شب ودرحال تلاشه زندگی رو بگذرونیم وقتی بیاد خونه هم هوامو داره

این برگشت گفت از شوهرت بدم میاد اگ با فکر بود انقد سرکار نمیرفت

اقایون درخواست دوستی ندن  
بستگی به سن و موقعیتتون داره اگر در خال تحصیل هستین مدرسه یا دانشگاه و مجردی بله دوست خوب داشتن بدرد ...

مجردم و دانشجو

من دوستام اینطورین که پیگیری نمیشن مگر اینکه من پیام بدن بهشون ولی مدام با هم دیگه ارتباط دارن

ولی اگه منم مثلا برم پیششون بگم مشکلی دارم یا ناراحتم کمکم میکنن

سر درمیارم ازشون نمیدونم ولشون کنم یا نه

دوست صمیمی داشتم ولی تا وضع مالیشون تغییر کرد اونا هم تغییر کردن و همش من باید احوالشونو میپرسیدم و زنگ میزدم وقتی دیدم اونا احوال منو نمیپرسن منم دیگه زنگ نزدم الان دوساله ازشون خبری ندارم 

ولی خیلی دل آدم میشکنه اینطوری😓میفهممت

اره باورم نمیشه اینجور آدمی شده باشه خیلی بی معرفت شده وقتی هم بهش گفتم گفت من درگیر بچه ها و زندگی هستم نمیرسم بهت زنگ بزنم یعنی تو دوسال پنج دقیقه وقت نداشته 😞

توی خونه و زندگیت نیارشون ولی بیرون هم رو ببینید

دوست آدم خانواده آدم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین