2777
2789
عنوان

چقدر ادم یهو با ینفر غریبه میشه🫂

94 بازدید | 7 پست

🥲نه ک باهاش ارتباط داشتما،ولی تو قلبم احساس نزدیکی میکردم باهاش،احساس میکردم میشناسمش،ولی یهو میبینی چقدر میتونست بی رحم باشه،چقدر میتونست غریبه باشه،در آن واحد یهو میبینی خیلیم نمیشناختیش🥲

یعنی هیچ چی منو یاد اون ننداخت؟اصن دلتنگم نشد؟حیفش نیومد برای علاقه پاکم🥲وقتی تو خیابون گربه می دید یاد من نیفتاد؟یا اون چ اخلاقایی داره ک من نداشتم🥲🥲🥲

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید خوبم بینشون باشه

۱ در ۵۰ شاید خوب باشه 

به لطف یکیشون اولین تجربه ام از دوس داشتن یک پسر هنوز به رفتن توی رابطه نخورد و گفت بابام نمیزاره رفت راحت چندوقت بعد برا یه دختره استوری گذاشت 

و چقدر اولین عزیزم گفتنم هدر رفت برای فرد اشتباه

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
ن بابامرد جماعت دلسوزی ندارهاینا مال زناست

اره😂ولی من با ادم یبس نمیتونم کنار بیام😂🥲از شانسمم کسی ک عاشقش شده بودم یبس بود،شایدم برای من یبس بود😂😂😂😂

۱ در ۵۰ شاید خوب باشه به لطف یکیشون اولین تجربه ام از دوس داشتن یک پسر هنوز به رفتن توی رابطه نخورد ...

اخ اخ اخ🥲چقدر میفهمم حرفاتونو،با تک تک سلولام درک کردم

منم الان فهمیدم بلد بود،اما برای من کاری نکرد،درسته نتونستم بهش بگم کیم،ولی با پیج فیکم به اندازه کافی نشونه دادم،و الان فهمیدم چقدر بلد بوده و برای من فیلمش بود ک مثلا شوته

اخ اخ اخ🥲چقدر میفهمم حرفاتونو،با تک تک سلولام درک کردممنم الان فهمیدم بلد بود،اما برای من کاری نکرد ...

اوهوم 

میدونی من توی ناشناس باهاش آشنا شدم از قضا نزدیک شهرمون بود و چون قیافش به دلم نشست بهش گفتم کیم البته اونکه شناختی نداشت ولی اسمم را فهمید و عکسمو هم دید

میدونی از کجا ناراحتم ار اونجایی که بعد عکس دیدن این بهونه را آورد فرداش میگم نکنه من بد بودم🥲

ولی پس چرا تعریف کرد؟

میدونی دلم میخواست بهش بگم با پیج فیک مبارک باشه بابات اجازه داد

توی نی نی سایت و مامانم گفت نگو

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)