2777
2789

شما همیشه حمام رفته تمیز 

شیک و پیک هستین تو خونتون؟؟

من‌نمیتونم خسته شدم 

اگر اینطورین 

میشه رازشو به منم بگین 

و‌اینکه چجوری به همه کاراتون‌میرسین

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش نه😪

همیشه فکر میکردم بعد تاهل خیلی به خودم میرسم ولی نه واقعا وقت نمیکنم اوایل خیلی بهتر بودم و لباسای قشنگ میپوشم ناخنام معمولا ژلیشه و تینت لب نیزنم و گاهی کرم شیر الاغ که یکم پوستو روشن تر میکنه

خیر

مگه عزوسکم؟

الان موهام چرب شده، با فاصله دو ساعت از حموم اینجوری میشه

ولی امشب از خستگی نتونستم برم حموم

لباسم هم گشاد راحتیه و ست هم نیست

من حق دارم آدم نرمال باشم نه اینکه عین درخت کریسمس خودمو نونوار کنم ۲۴ ساعته واسه شوهرم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بله معمولا بعداز کارای خونه وغذادرست کردن میرم حمام سرپایی درحدپنج دقیقه بعدم لباس مرتب میپوشم گل سرمیزنم باردتین پوستی برای اینکه به خودم حس خوبی بدم البته زمان پریود نه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
راستش نه😪همیشه فکر میکردم بعد تاهل خیلی به خودم میرسم ولی نه واقعا وقت نمیکنم اوایل خیلی بهتر بودم ...

افرین 

من اوایل لیزر میرفتم ولی میگن ممکنه رو بارداری تاثیر منفی بذاره سه دوره اخرشو نرفتم دادم پشمالو میشم ...

ووش

منم برام سواله کسایی که متاهل میشن همیشه شیو کرده باید باشن؟ ذهنم درگیر شد😑

مگه پ استاریم اخه

والا خودتون سخت میگیرین

چرا از موهای بدنتون باید خجالت بکشین

من نمیگم شیو نکنین ولی حالا فرضا یه وقتی نشد و دیر شد و مو داشتین چه ایرادی داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مگه پ استاریم اخهوالا خودتون سخت میگیرینچرا از موهای بدنتون باید خجالت بکشینمن نمیگم شیو نکنین ولی ح ...

اخه مثلا پارتنر من خودش هرروز دوش میگیره هیچوقت نمیذاره ریشاش بلند شه و هفته ای ی بار میره اصلاح و هرروز لباس نو میپوشه و خیلی رو تمیزی و مرتب بودن حساسه نگران شدم😑

اخه مثلا پارتنر من خودش هرروز دوش میگیره هیچوقت نمیذاره ریشاش بلند شه و هفته ای ی بار میره اصلاح و ه ...

اینا بهداشت ادمه

ولی مو چیز طبیعی بدنه

۲۴ ساعته مجبور نیستی عین آینه باشی

من خودم انسان بسیار مرتب و تمیزی هستم

ولی حالا گیریم وقت نشد شیو کنم، چه عیبی داره