2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره چرا اینجوری شدم

103 بازدید | 18 پست

چند وقته سنگینی افتاده روم و‌کابوس و خوابای عجیب میبینم گره تو کارام افتاده

دیشب تا ۶ونیم خوابم نبرد الان مثلا خواستم زود بخوابم عین آتیش میشدم و فکرای بد هرکاری میکردم نشد بخوابم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ممکن همونا تو خواب اینجوری میکنن شبا زیاد راحت نخواب و بدون لباس

لباس دارم باور کن

ببین من چندروز پیش دعوام شد با دوستم از اونموقع کلا سنگینی واسم افتاد اون حسود و دروغگو و تقلید کار بود تو ظاهر خودشو خوب جلوه میداد

خب ممکن همونا تو خواب اینجوری میکنن شبا زیاد راحت نخواب و بدون لباس

بعد یکیم چند وقته اومده خونمون میدونم دعا همراهشه واسه خودشم تو خونمون انجام داد از وقتیم اومد من دوست صمیمیم ازم دور شد نمیدونم به اونم مربوطه یا نه

بعد یکیم چند وقته اومده خونمون میدونم دعا همراهشه واسه خودشم تو خونمون انجام داد از وقتیم اومد من دو ...

ممکن که تلقین باشه 

ولی اگه اینجور شدی چند وقت و تپش قلب داشتی ممکن چیزی ک میگی باشه

همیشه همین الان صبح قبل حرف زدن با کسی کلا خوبه و بشدت موثر

چندروزه خوندم چندتا سوره ولی خوب نشدم کامل اصلا نمیدونم دلیل حالم چیه

قبلا مراجعه کردم به دعانویس وسواسی گرفتم

ولی نرفتم چندساله

حالا یکی اومده خونمون از اونموقع حس خوب ندارم دعا همراهشه هروقتم میاد چندتا اتفاق بد واسم میفته  چیزامم به دوستام میگم انگار وقتی میگم بدتر میشم بعد چندروز پیشم یه دوست دروغگو و تقلید کار باهاش حرف زدم فهمیدم چجوریه درمورد خودم چیزایی بهش گفتم باز یه سنگینی شدید افتاد روم حس منفی داشتم اصلا 

نمیدونم حال بد الانم بخاطر کدوم از ایناس

چندروزه خوندم چندتا سوره ولی خوب نشدم کامل اصلا نمیدونم دلیل حالم چیهقبلا مراجعه کردم به دعانویس وسو ...

عزیزم ایه الکرسی و ۴ قل باید هرروز بخونی تا حصار و محافظت محکمتر بشه 

فکرتم مشغول اون چیزا نکن که، دچار وسواس فکری میشی و دیگه نمیشه کاریش کرد، 

ذکر استغففروالله روزی ۱۰۰ مرتبه بگو 

از گناه و دروغ و غیبت بشدت دوری کن حالت خوب میشه 

اگه دعا از دعانویس گرفتی،هر چه سریعتر بنداز تو آب روان و غسل کن و توبه کن دیگه هرگز سراغ دعانویس نری 

سراغ دعانویس رفتن یعنی شرک به خدا، یعنی تو از شیطان کمک خواستی، شیطان هم هرگز خیرخواه انسان نیست...