2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت میشید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 18 پست
وای من دو روز پیش همسرم موقع خواب باهاش بحث مردم بخدا کتکم زد انقدر حساسه ..فقط وقت خواب اینجوریه .. ...

دقیقا منم همینم درکش میکنم 

حتی تا یه ساعت بعد بیدار شدنم عصبیم کلا و همسرمم اینو می‌دونه و طرفم نمیاد🤦

دقیقا منم همینم درکش میکنم حتی تا یه ساعت بعد بیدار شدنم عصبیم کلا و همسرمم اینو می‌دونه و طرفم نمیا ...

اصلا وقت خواب یا بعد بیدار شدن نمبدونم چرا ابنجوریه تا یک ساعت ب خودش نمیاد ..خدا نکنه کسی باهاش اون ساعات حرف بزنه 😑 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احساساتت رو مدیریت کن فعلا چیزی نگو بهش چون موقعیت خوبی نیست، خسته و نگرانین.

به موقعش غیر مستقیم بگو.

ولی مقایسه خودت با اون خوب نیست. هر آدمی فرق میکنه. ببین‌ چجوریه

خب همسرتم یه بار بیدار شده رفته برگشته و دوباره بیدار شده بنده خدا و قراره فردا بره سر کار البته همس ...

نمیدونم شاید حرف شما درسته من برادرام و کلا خونوادم هرکس از دوست و آشنا مشکل داشته باشه اول یاد خونواده من میفته چون هیچوقت نه نمیگن و تاجایی که از دستشون بربیاد کمک میکنن واسه همین رفتار همسرم برام عجیب بود شاید من زیادی متوقعم

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم