2777
2789
عنوان

بد جوری سر این خواستگارم موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 58 پست
واااااای چقدر تو منو فهمیدیوالا آره انگار خوب تبودن مشاورهامببین من ملاک های خودم رو میشناسم ولی خوب ...

من ی بار ی روز عقد بهم زدم با خواستگارم خودمم هیچوقت نفهمیدم چرا ینی ابجی بزرگم گف خسیسه و بهم زد و اونجا خیلی مشاوره رفتم یکی گف اوکیه یکی گفت ن ازدواح نکن و منم وحشتناک ترس از ازدواج پیدا کرده بودم در حالیکه ادم ریلکسی هستم

الان همسرمم 3 سال باهاش دوست بودم و بازم مردد بودم و مشاوره و دکتر و همه جا بردمش ولی اخرم با دو دلی تمام ازدواج کردم هنوزم بعد عقد مقایسه میکنم و میگم چ کنم چکار نکنم ولی خب یکم برمیگرده ب وسواس فکری دیگه 

اخلاق مهمترینه باید بشناسینش، خونوادش چ جور افرادی هستن و چ اخلاق هایی دارن، چون این ادم از اون خونواده اومده و 60 درصد اخلاقش مثل اوناست

فک نکنم چیزی کمک کننده باشه جز دل خودتون 😑 ک اونم تا اخر هم میخواد هم نمیخواد 🤣 درکل یکم باهم آشنا شین  و بعد رابطه رو مرور کنید ببینین تونستین خوب از پس هم بر بیاین یا نه بهم میخورید یا نه، اون استرس تا اخر هست با شما پس بنظرم تعیین کننده و تنها راه برایند یک رابطس اونم 70 درصد معلوم میشه، چون هندونه سربستس ازدواج و ب شانستم یکم ربط داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری دقیق تر بپرسم؟تو با زن قبلی شوهرت صحبت کردی؟

بعد ازدواج بهم گفت منو قضاوت نکن ببین از دست این قوم ظالم رفته بود خونه مجردی گرفته بود شوهرمم اون موقع سفت و سخت طرف خونوادش بود اون میترسه از مهریه تو هم بترس از مردی که راه دادگاه یاد گرفته مورد بدی نیست ولی اش دهن سوزی هم نیست 

میگه خانواده زنه تو زندگیشون دخالت می کردن

اینکه نشد دلیل، تو چی دخالت میکردن؟ گاهی طرف مقابل حرف حق میزنه ولی ب یارو خوش نمیاد میگه طرف زنم دخالت میکنه!! دقیقتر پرس و جو کن لطفا سرسری نگیر اصلا

بعد ازدواج بهم گفت منو قضاوت نکن ببین از دست این قوم ظالم رفته بود خونه مجردی گرفته بود شوهرمم اون م ...

زن گفت منو قضاوت نکن؟بعد ازدواجت با زن حرف زدی؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
زن گفت منو قضاوت نکن؟بعد ازدواجت با زن حرف زدی؟

بله بعد ازدواج حرف زدیم البته شانسی که اورد با عشق اولش دوران متاهلی دوست شده بود ولی دقیقا همین بلاها که سر من اوردن سر اون با شدت بیشتری اورده بودن 

میشه بپرسم چرا نشد؟

نمیشه بگم... فقط در این حد بگم که بهم گفت تو پسر خیلی خوبی هستی اگه تو بخوای به خاطر دل تو حاظرم باهات ازدواج کنم ولی دلم خوشحال نیس، من پیش خودم گفتم اگه واقعا دوسش دارم و عاشقش هستم نباید خودخواه باشم و اونو بیارم تو زندگی که دلش نیس... بهش گفتم دیگه نمیام پیشت، بیشتر از تموم دنیا دوسش دارم و دلم میخواد همیشه خوشحال و خوشبخت باشه،الانم از دلتنگیه که بیدارم🥲

منم تو عقد جدا شدم و با کسی ک تجربه طلاق نداشت ازدواج کردم مگه ما ادم نیستیم؟

عزیزم ایشون دختره شرایطش فرق داره می‌تونه با آدم بهتر ازدواج کنه ایشون حتی حاضر نیست مهریه بده با اینک ایشون مجردها و باید حلوا حلوا کنه بزاره رو سرش نه اینک حتی مهریه هم نده و با اون سن و سال خونه هم نداشته باشه 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار