2777
2789
عنوان

داستان بهم رسیدنمون

183 بازدید | 15 پست

دوست بودیم تلفنی با مامانم حرف زد که به من ثابت کنه قصدش جدیه گفت که من دخترتونو میخوام با مامان خودش حرف زد که مامانش چندتا شرط گذاشت گفت سربازیتو میری تموم میکنی کارتو اوکی میکنی انگشتر هم میخری بعد میریم خواستگاری (کرونا تو پیک خودش بود) به همه گفته بود عکسمو به باباش نشون داده بود رفت پادگان چند ماهی گذشت عید شده بود اعلام کرده بودن جایی نرید ولی خانوادش رفته بودن شمال ،پادگانش جنوب بود مرخصی گرفت بیاد همو ببینیم تعطیلات تموم شد از شمال خانوادش برگشتن درحالی که پدر مادرش کرونا گرفته بودن سنشون بالا بود هرچی دکتر بیمارستان بردن نشد پدرش فوت کرد و مادرش در حال خوب شدن بود ولی بهش نگفتن چه اتفاقی افتاده تو همون بیمارستان به دخترشو خواهرش میگفت که بیان خواستگاری و اونا هم الکی میگفتن که رفتیم و ازشون خواسته بود که اگه اتفاقی براش افتاد اونا حتما بیان خواستگاری که چهل روز بعدش مادرش هم فوت کرد تقریبا یکسال پروسه خواستگاری تا نامزدیم طول کشید میخواستن سالشون دریباد بعد عقد کنیم (دیگه همه واکسن زدن و کرونا رفت)،نامزد کرده بودیم که مامانم فوت کرد بعد از چند ماه با وساطت فامیل که محرم باشن اجازه از پدرم گرفتن عقد محضری کردیم

همه چی خیلی قشنگو رنگی بود برام که بطور ناگهانی مامانم فوت کرد شوک شدیم اصلا باورمون نمیشد و نمیشه مگه میشه رفته بودیم مسافرت همه چی اوکی بود داشتیم برای عقدکنون اماده میشدیم مامانم سالم چهلو یک سالش بود فقط خیلی روزای سختی بود 

و تازه بعد از فوت مامانم روزای سختم شروع شده بود

و همچنین عروس شده بودم که عروس شدن هر دختر براش جزعی ازبهترین روزاش هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه فامیلای ما بودن میگفتن پا قدم تو نحس بوده که این همه آدم فوت شدن🙄

خوشبخت بشید عزیزم💞🧿

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

خانواده همسر که براشون مهم نیست تو چه حالی داری و اونا عروس گرفتن و میخوان که نقشتو خوب ایفا کنی منم داغون اصلا هیچی حالیم نمیشد و اونا هم کم نزاشتن و تا تونستن اذیت کردن

جهیزیمو تنهایی رفتم خریدم منی که قبلا تا مغازه محل رو هم با مامانم میرفتم منی که دست به سیاه سفید نزده بودم دو سه باری یکی از زنعموهام که دختر خالم میشه باهام اومد که فردای عروسی چون بهش زنگ زدم گفتم چرا کادوهارو با خودت بردی عموم زنگ زد هر چی از دهنش درومد بهم گفت که بی چشمورویی و فلان درحالی که مامانم از خواستگاری تا بدنیا اومدن بچشون و همه چی و همه چی کمکشون کرده بود

اگه فامیلای ما بودن میگفتن پا قدم تو نحس بوده که این همه آدم فوت شدن🙄خوشبخت بشید عزیزم💞🧿

نمیدونم شاید پشت سر گفته باشن پدرمادرش که اصلا ما دوست بودیم ربطی به ما نداشت ولی شنیده بودم که گفتن کار خیرو نباید عقب مینداختین از خواستگاری تا عقد چرا یسال فاصله انداختین یا چرا سال نگهداشتین،همون اول که مامانم فوت کرد با خالش اومده بودن تسلیت خالش برگشت به شوهرم گفت نگاه شانست  میگم یعنی این حرفا زده شده ولی بیشتر از همه ما اذیت شدیم

خوشبخت بشین تلخ بود خیلی خدا رو شکر کن همسره خوبی در کنارته و چقدر دوست داره که با اون شرایطی ک داشت ...

خیلی خواهر برادرش اذیتمون کردن ولی اره واقعا دمش گرم

نمیدونم شاید پشت سر گفته باشن پدرمادرش که اصلا ما دوست بودیم ربطی به ما نداشت ولی شنیده بودم که گفتن ...

امان از حرف مردم!

اهمیت نده اصلا عزیز دلم 

مهم اینه که شما الان همدیگه رو دارید😍

دختر تو داری آرزوهای مارو زندگی میکنی خوشحال باش عزیزم

عشقتون پایدار🥰❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀