2777
2789
عنوان

خاستگاری که میگه مهریه چهارده سکه

198 بازدید | 18 پست

خواستگارم رو رد کردم چون از یک سری چیزاش خوشم نمیومد و مجردیم بد نیست

یک بار هم ازدواج کرده طلاق گرفته زود ولی من قبلا ازدواج نکردم

ردش که کردم گفت آخه چرا مشکلت چیه که میگی نه منم مشکلاتم رو گفتم که یکیش موضوع حساسیتش به مهریه بود چون سر ازدواج قبلیش مهریه داده و میترسه از مهریه

گفت مهریه من ۱۴ تا میدم ولی بقیه چیزایی که گفتی قبول

منم دیگه بیشتر بحث نکردم و گفتم تمام چون مهریه ۱۴ تا رو نیستم

بعد امروز واسطمون بهم پیام داد حال احوال و گفت فردا بهت زنگ میزنم

شما بودید ۱۴ مهریه قبول می کردید؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم مهریه حق خانم هست و خودش باید تعیین کنه

البته باید عند المطالبه باشه یعنی از نظر اقتصادی آقا بتونه پرداخت کنه هروقت طلب کردی

اگه شرایط اقتصادی و مالیش رو می دونی و میدونی می تونه بده دیگه حق دخالت نداره

ضمنا آدمی که از یه ازدواج شکست خورده برگشته تروماهای زندگی قبلیش رو هم همراهش داره و آسیب دیده هست

ممکنه این آسیب هارو به زندگی مشترک جدیدش هم ببره پس اگر هم می خوای بپذیری باید صبوری کنی و حتما تحت نظر مشاور مطمئن پیش برید

حواستو بده خودتو حیف نکنی تروخدا

شاید قبول نمی کردم شایدم اره بستگی داره به خیلی چیزها اما ایشون حق داره که چهارده تا بیشتر نخواد مخصوصا با این ازدواجی که داشته و مهریه داده و الانم که اووف همونم نزدیک یک میلیارد داره میشه و البته من اگر جوابم مثبت بود برای مهریه این فکرو میکردم که تو عقد نامه بنویسه هر چی بعد ازدواجمون به دست بیاره نصف نصف 

من مهریه ام خیلی کمه ولی از روز اول زندگی نه مستاجری کشیدم نه بی ماشینی نه بی پولی 

همسرم شغل عالی و ماشین و خونه و ویلا و محل کار و ....همه چی داشت

از نظر خرج کردن و خورد و خوراک و کادوهای خوب و ....هم همه چی برام فراهم کرد

بعد ازدواج درس خوندم 

جراحی های زیبایی کردم

لپ تاپ و گوشی و طلا و ماشین ....هر چی که خواستم برام خرید

حالا اینجوری خوبه یا میرفتم با یکی ازدواج میکردم که الکی ۵۰۰ تا سکه مهریه ام کنه و حتی یه دونه شم نده؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
معامله است مگه زندگی مشترک نمیفهمم! که بخاطر اینکه کمتر پول زور میده ملاک های مهم زندگی رو بیخیال شی ...

معامله نیست عزیزم

ولی مردی که نیومده همون اول چرتکه میندازه هم کارش قشنگ‌نیست 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱