2777
2789
عنوان

بنظرتون طلا بخریم یا ماه بعد بخریم شوهرم میگه طلا هاتو بفروش

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ۴۰تومن دستمه یک ماهه وام گرفتیم مونده تو کارت میگن بهمن میاد پایین نمیدونم ☹☹ بخرم نخرم؟؟

هممون دیگ گیجم میترسم الان بخرم یهو بکشه پایین یا اینکه نخرم بدتر گرون تر بشه 

هعی موندیم چ کنیم لعنت به این مملکت

فعلا نه بفروش نه بخر

دیدی کشید پایین نقیدنگی رو تبدیل به طلا کن ولی طلا فروختن الان فایده نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شما اگه برا دراز مدت میخوای سرمایه گذاری کنی بخر من چون بعد عید انشاالله قراره ماشین بخریم مرددم از طرفیم میگم حالا کو تا بعد عید پول خرج میشه تو دست 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

تا بهمن صبر کن ،دیدی داره پایین میاد ک صبر کن و بخر ،اصلا نفروش ،فروش کلا ضرره مدامی ک بخوای برای چیز باارزشی بفروشی 

خرید و فروش فوری و متناسب با روند نوسانات اقتصادی کار آدم های حرغه ای است، که البته خیلی ها در اثر کثرت معاملات قدرت تجزیه و تحلیل شون بالا میره، لذا شاید همسرتون از این زاویه نگاه می کنه، در هر صورت باید دید شاخص و یا مولفه های  افزایش قیمت دلار از بین رفته یا نه؟ چون طلا تابع دلار است. خیلی از اقتصاد دانان و تحلیل گران پاسخشون به این سوال منفی است، اگر این باشه مسلما طلا نوسان کاهشی ناچیز ولی افزایش قابل جه خواهد داشت، به نظر من تا ماه رمضان که حدودا ۵۰ روز دیگه است احتمال افزایشی ملایمی داشته باشه و در طول ماه راکد و یا افزایشی ناچیز داشته باشه و بعد از ماه مبارک گه اوایل فروردین خواهد بود، نوسان افزایشی داشته باشیم.

مناسبت دیگه ای که در کاهش و افزایش موثر خواهد بود استقرار ترامپ در کاخ سفید و برنامه اش برای ایران خواهد بود، هرچند رویکردهاش مشخص شده اما تا مستقر نشه قابل تحلیل دقیق نیست، آنچه مسلم است ترامپ و اسراییل فشارشان برای تسلیم ایران زیاد خواهد شد، البته پیش بینی می شه گزینه نظامی نخواهند داشت چون ترامپ تو برنامه و تبلیغاتش قول داده که جنگی را آغاز نکنه ولی گزینه فشار حداکثری اقتصادی را دنبال می کنند که اگر اینطور باشه همه آیتم ها اعم از طلا و دلار و...  بالاتر میره  

تو این مملکت چی میاد پایین اخه

من بار ها بهم ثابت شده آدم اگه چیزی می خواد بخره نباید اصلا دست دست کنه.اگه به دلته و خودتو شوهرت راضی هستید بخر بره.

طلاهای که استفاده کردی نفروش ضرره با قیمت خیلی پایین می برن طلای کارکرده رو

اگه طولانی مدت طلاتو میخوای نگهداری الان بخری خوبه اما اصلا طلاتو نفروش اوضاع معلوم نیست هزار نفر به اسم کارشناس هزارتا تحلیل مختلف گفتن و آینده رو فقط خدا میدونه خدا نکرد میفروشی میره بالا دیگه همونم نمیتونی بخری طمع نکن