2777
2789
عنوان

وای بیاید خبر از بهداشت دارم بهم استرس وارد کردن دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 125 پست
چند سالشه خواهرت اونا کارشونه خیلیا پرونده دارن منم دارم یه مدت میرفتم چک آپ و قرص ویتامین دی میدادن ...

ما مشاوره نمیخایم مجبوری نیست که یکلام اومدیم گفتیم واکسن بزن بریم اینا بحث رو از موکت به فرش تبدیل کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فضولن اصلا به اونجا چه من ازمایش کل دادم میگن ازمایش کل ایدز نداره توش چرا دادی خیلی ادمو هنگ میکنن ...

خوب عزیزم اونا باید امار ایدز و بیمای های واگیر رو داشته باشن 

و یکسری توضیه ها و مشاوره ها میدن 

بخشی از کارشونه

خوب عزیزم تمام افراد هر چند وقت یبار باید برن پیش بهداشت و یکسری سوال و مراقبت ها دارن جوانان سه سال ...

خاهر اینا با دولت دست به یکی هستن بزنن پدرم محتاد هست پرونده تشکیل میشه من اداره کار کنم اطلاعاتم میاد بالا ما مشاوره نمخوایم 

خوب ما بابامون محتاد اینا میگیرن میفرستن بهزیستی ما رو اینطوری که میبینم گفتش چرا مادرت نیورده اخه م ...

عزیزم نترس  چرا باید به خاطر اعتیاد پدرت ببرن بهزیستی...بهزیستی به این راحتی کسیو نمیبره نترس انقدر بچه هایی هستن با شرایط خیلی بد ولی نمیبرتشون .....

اگه گفت چرا مادرت نیومده بدون ترس بگو من دیگه ۱۸ سالمه به سن قانونی رسیدم نیازی نیست مادرم باشه حتما کاری براش پیش اومده که منو جاش فرستاده.... نگران نباش استرسی هم باشی بدتره میفهمن ترسیدی گیر میدن ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خوب ما بابامون محتاد اینا میگیرن میفرستن بهزیستی ما رو اینطوری که میبینم گفتش چرا مادرت نیورده اخه م ...

اولا معتاد بعدم سنتون کم نیست که بفرستنتون بهزیستی چقدر اطلاعاتتون کمه 😑 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خوب عزیزم اونا باید امار ایدز و بیمای های واگیر رو داشته باشن و یکسری توضیه ها و مشاوره ها میدن بخشی ...

خاهرم خداروشکر نشون دادم منفی بود بهم گفتن چرا دادی چرا میخاستی بدی اخه خوب دادم که دادم ازمایش دیگ به اونا چا

ما مشاوره نمیخایم مجبوری نیست که یکلام اومدیم گفتیم واکسن بزن بریم اینا بحث رو از موکت به فرش تبدیل ...

مشاوره رایگانه.

ساعتی برو که میدونی مشاور نیست اجباری که نیست! اول برو اتاق مشاور ببین اگه بود نرو 

فضولن اصلا به اونجا چه من ازمایش کل دادم میگن ازمایش کل ایدز نداره توش چرا دادی خیلی ادمو هنگ میکنن ...

خودت برو نترس بگو منظورتون چيه ؟! حتما دكتر نوشته

نترس بابا چي ميخواد بشه

كاربر قديمي سال ٩٥هستم🌱
مشاوره رایگانه. ساعتی برو که میدونی مشاور نیست اجباری که نیست! اول برو اتاق مشاور ببین اگه بود نرو

شما چرا ادمو مجبور به مشاوره میکنید من خودمم میخاستن بفرستن مشاره نمیخام من به هیچ مشاوره نیازی ندارم 

خودت برو نترس بگو منظورتون چيه ؟! حتما دكتر نوشتهنترس بابا چي ميخواد بشه

گفتم مگه حرف گوش میدن نه چرا دادی فلان بهامان بگو به ما و خیلی چرت و پرت گفتم خانم ما میخایم بریم من سرکار میخام برم واکسن شو بزن بریم نزد گفت بشین مشاوره بیاد ماهم اومدیم