2777
2789
عنوان

وای بیاید خبر از بهداشت دارم بهم استرس وارد کردن دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 125 پست
یه پسر ۱۸ ساله چرا باید اینجوری حرف بزنه ؟ انقدر غیرواقعی و توهمی! عجیبه خب

فک میکنم شما یکی ازون ادم هاش هستید واقعا افکارتون درست کنید بعدش میگید چرا عقب مونده هستیم 😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک میکنم شما یکی ازون ادم هاش هستید واقعا افکارتون درست کنید بعدش میگید چرا عقب مونده هستیم 😐

عقل مونده نیستیم اتفاقا نمیدونم چرا ماهارو خر فرض میکنی 😐

خدا میدونه که احتمالا یه کاری کردی انقدر میترسی حتی نمیتونی اینجا بگی

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

والا بخدا میگ چرا ایدز دادی چجوری شک کردی چرا شک کردی به کی شک کردی اسمشو بگو فامیلیشو بگو ادرسشو بد ...

خوب واقعا سواله چرا باید دکتر ازمایش براتون بنویسه  و یا خودتون این ازمایش گرون رو بدین

اگر دلتون خواسته میگفتید دلم خواسته دیگه ناراحتی نداره

اونا فقط کارشون پیگیریه

فک‌کن منکه اعتیاد ندارم و از خودم مطمئنم فردا صبح از خواب بیدار شم برم ازمایش بدم 

عزیزم یکی از واکسن ها اسمش فلج اطفال هستشسال های دور مثلت سن پدر بزرگ‌مادر بزرگامون نصف مردم یا فلج ...

با درخواست پزشکشون نزدم با واکسن تشنج میکنن بدنشون ساختارش ژنشون با واکسن نداره هر سه تا شون با اولین واکسن تشنج کردن و بیمارستان روزها بستری شدن از ترس اینکه بر اثر تشنج مشکل حرکتی و ذهنی پیدا کنن دکتر گفت دیگه نزن تا بزرگ بشن ۱۸ سالگی. هنوز کوچیکن. امید به خدا

عقل مونده نیستیم اتفاقا نمیدونم چرا ماهارو خر فرض میکنی 😐خدا میدونه که احتمالا یه کاری کردی انقدر م ...

چرا شما افکارتون تو گذشته باقی مونده هیچ ترسیم ندارم چون از دست شما نمیشه یه ازمایش راحت داد که ادمو قضاوت میکنید 

والا پرونده زدن محتاد ابجیمم ساده لو گفتش اره بابام فلان میکشه بهامان منم گفتم نخیر بابام سیگار میکش ...

اونا توی فرم هاشون این سوالا هست و فقط هدف پر کردنشونو کاری با شما ندارن 

اتفاقی هم‌نمیفته 

هدفشون کمکه فقط 

شما نمیدونم چرا بد برداشت کردید 

از خاله عمو عمه و اشنایانتون بپرسید این سوالا برای همه س 

ما الان توی مرکزبهدشت این سوالا رو از همه میپرسیم

مگر اینکه اون کارمند ادم بی نودی باشه و از زیر کار در بره و الکی برای همه بدون شوال پرسیدن پر کله

چرا شما افکارتون تو گذشته باقی مونده هیچ ترسیم ندارم چون از دست شما نمیشه یه ازمایش راحت داد که ادمو ...

مشخصه 

به قول دوستمون شب خوابیدی صبح تصمیم گرفتی بری ازمایش ایدز😂✋🏻

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ادمو میترسونن یه ازمایش من غلط کردم دادم گفتن چرا دادی 😐

حالا اینجا که کسی کاریت نداره چرا ازمایش دادی؟

شوهر منم داده این ازمایش رو چند وقت پیش تو بیمارستان چون عمل جراحی داشت و قبل رفتن به اتاق عمل باید تست ایدز رو میداد بعد میبردنش عمل.... شما خودت آزمایش دادی یا دلیلی داشته؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
مشخصه به قول دوستمون شب خوابیدی صبح تصمیم گرفتی بری ازمایش ایدز😂✋🏻

خوشم اومد رفتم اصلا میخام ببینم به شما چه مشکلیه دوست دارم هرسال ۲ بار برم ازمایش تا چشای شماهم دربیاد از دنیا بی خبرید فک کردید همه چی از رابطه ایدز میاد یکم برید مطالعه درس کنید منکنه از هرجای ادم بگیره هرسال باید ازمایش داد من بار اولم بود بعد ۱۸ سال دادم اشتباه کردم؟ امریکا تو مدرسشون از ۱۳سالگی هر سال که میرن کلاس بالاتر میگیرن چی فکر کردید ؟

خیلی چرت و پرت پرسید ازمون بی خود مادر پدرت زندان رفتن کجا کار میکنید باید بگید کار میکنید من قند دا ...

خب اگر دیابت داری باید هرماه بری ازمایش قند ازت میگیرن رایگان 

و دارو هاتون چک میکنن و‌یا اگر قندت بالا باشه  میفرستن پیش پزشک یا کارشناس تغذیه که رژیم غذایی و مشاوره تغذیه بهت بده و...

این‌وظیفشونه 

شما چون جوون هستید نمیدونیو منم نمیتونستم تا قبل وارد کارشدن

از مادرتون بپرسید اون‌روال کاز رو میدونه  از موقعی مه شما به دنیا اومدین خیلی بهداشت رفته و میدونه این سوالا بخش ی از کاره

هیچ‌سوالی بی ربطی ندیدم

خوشم اومد رفتم اصلا میخام ببینم به شما چه مشکلیه دوست دارم هرسال ۲ بار برم ازمایش تا چشای شماهم دربی ...

هر چی میگم نمیفهمی یا خودتو زدی به اون راه

اما ماه پشت ابر نمیمونه....😊

خب اگر دیابت داری باید هرماه بری ازمایش قند ازت میگیرن رایگان و دارو هاتون چک میکنن و‌یا اگر قندت با ...

همه سوال های غلبالگری رو پرسدن جواب دادیم و گفتش بیاید مشاور هم برید