2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت ازت خوشم نمیاد منم اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 76 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز اول ک اومدن نمی‌دونستی دست بزن داره کسی بهت نگفت؟؟تو این سن خیلی عجله ازدواج داشتی؟سنت کم بود و ...

نه بابا ادم درستی بود بعد ازدواجمونم اصلا اینجوری نبود اما بعد یه مدتت😓💔

نه بابا ادم درستی بود بعد ازدواجمونم اصلا اینجوری نبود اما بعد یه مدتت😓💔

نظامیا کلا بخاطر محیط کاریشون یکم خشن تر و بداخلاق هستنو ب مرور بدتر هم میشن!! 

طرف ما ک اصن ب نظامی دختر نمیدن ینی سخت دختر میدن چون اکثرا اخلاقاشون خشکه

نظامیا کلا بخاطر محیط کاریشون یکم خشن تر و بداخلاق هستنو ب مرور بدتر هم میشن!! طرف ما ک اصن ب نظامی ...

نمیشه قضاوت کرد همسرم واقعا از لحاظ عاطفی منو کاملا تامین میکرد و همین باعث شده سخت ازش دور بشم

در همه مراحل زندگی به عقلت رجوع کن وبادلت عمل کن.خدا درهمدان زمان بوده و هست .مابنده خوبی نیستیم.درموقع مشکل صدای خداداد تاسمانی میره ولی بعداز حل آن یادمان میرود.درزندگی زناشویی واقعابگم هیچکس نمیتونه عنوان کنه مقصرواقعی کیست.اما بیشترین عامل خودمان هستیم چه مرد وچه زن.درموقع ازدواج چشم روکامل بازکنیم وقتی واردزندگی شدیم اظهارنامه ببندیم.هیچ مردانی بدون هم کامل نیستند .زندگی خیلی ساده هست اماقائده داره.داورداره.بازیکن داره.زمین بازی داره.

اره دیگه

خب عزیزم خودتم میگی اره، ینی اوایل عشق و علاقه ای از سر کشف چیزای جدید بوده و اونم محبت داشته چون یسری لذت های جدید براش ب ارمغان میاوردی شما، ولی ب مرور زمان شما براش عادی شدی و اونم رفتار اصلی و شخصی خودش رو بروز داده، الان بهترین فرصت برای تصمیم شماست که بمونی یا بری! وضعیت همینه بچه بیاد شاید بدتر هم بشه! ایا شما تحملش رو داری یا خیر! 

ک بنظر شخصی من جداشدن بهتره وقتی خونواده حمایت میکنه قطعا قبل شما فکر ابروی خودش رو کرده و سبک سنگین کرده همه چیو بعد پیشنهاد جدایی رو ب شما دادن وگرنه ب زندگی کردن تشویقتون میکردن..! ب حرف بزرگتر ها گوش کنین ضرر نمیکنین...! 

خب عزیزم خودتم میگی اره، ینی اوایل عشق و علاقه ای از سر کشف چیزای جدید بوده و اونم محبت داشته چون یس ...

اره واقعا احساس میکنم تکراری شدم 

من اعتقاد دارم ادم یه باز زندگی میکنه 

ولی خب از ابروم میترسم 

امروز پدربزرگم یه حرف جالبی بهم گفت

گفتش که نگران آبرو نباش اگر طلاق عیب بود خداوند حرامش میکرد 

بهم گفت تو چیزی از دست نمیدی اونه که از دست میده 

اره واقعا احساس میکنم تکراری شدم من اعتقاد دارم ادم یه باز زندگی میکنه ولی خب از ابروم میترسم امروز ...

من واقعا معنی ابرو رو نمیفهمم 

من هرروز حرف بشنوم شوهرم آدم درستی نباشه دست بزن داشته باشه زندگی خوشی نداشته باشم ک مردم بگن افرین صبوری میکنه و جدا نمیشه؟ یعنی چی؟ مگه ادم چن بار زندگی میکنه، شاید ازدواج بعدی شما انقد خوب بود ک رو همه چیو پوشوند همه گفتن دمش گرم هرچقد قبلی بد بود این عالیه، شما هنوز خیلی فرصت داری بنظرم خودت رو اولویت قراره بده نه حرف مردم! 

من واقعا معنی ابرو رو نمیفهمم من هرروز حرف بشنوم شوهرم آدم درستی نباشه دست بزن داشته باشه زندگی خوشی ...

ممنونم از راهنماییت واقعا 🙃برام دعا کن که مشکلم حل بشه ان شاءالله