2777
2789
عنوان

حرفای شوهرسابقم منوآزارمیده

146 بازدید | 14 پست

حرفاش داره تومغزم اکومیشه من انگارباهاش ازدواج نکرده بودم به فرزندی قبولش کرده بودم بااینکه ۱۷سال زندگیموزهرکردبرام هیچ بدی وجودنداره که نداشته باشه 

داریم جدامیشیم ....

به من گفت چطوردلت میادمنو ول کنی بری بعدا من هیج جاوهیچ کسو ندارم تنهاچکارکنم میام درخونت میشینم هرروزنگات میکنم ایناراباگریه گفت 

تلفنی گفت توزندانه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا ناز نکن پسر مردمو اینجور اذیت میکنی درسته مردا پرون ولی خب گناه داره زندانه دلشو نشکون💔😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
بابا ناز نکن پسر مردمو اینجور اذیت میکنی درسته مردا پرون ولی خب گناه داره زندانه دلشو نشکون💔😂

دیگه نمیتونم ادامه بدم معتاده شیشه میکشه خیانت مکرر کارنمیکرد فقط بمن تهمت میزد

دیگه نمیتونم ادامه بدم معتاده شیشه میکشه خیانت مکرر کارنمیکرد فقط بمن تهمت میزد

اگه خیانت کرده واقعا گور پدرش 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌