2777
2789
عنوان

شوهر سابقم رل زده نمیدونم چرا دلم گرفت🥲😭💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 70 پست
ب اینم فکر میکنم ولی باز دلم باهاش نیست دلم قانع نمیشه

دیگه زیر یه سقف هستی با یکی دیگه .... بساز زندگیتو .... دیگه راه اشتباه نیست .... دل مهمه ولی فرصت کمه ..زندگی کن و لذت ببر از مابقی عمرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دنیای بعد از طلاق دنیای قشنگی نیست من خودم قربانی این ماجرا شدم و درک میکنم هرچند برای خانم ها خیلی ...

😞😞همسر سابق من که ب خیالشم نشد فوری رفت با یکی دیگه

من به عنوان یه اقا با اجازه میخوام یه چیزی بگم زندگی بالا و پایین داره همیشه مشکل پیش میاد متاسفانه ...

سلام داداش میشه در حق من برادری کنی و جوابمو بدی راهنمایی میخوام 

منو شوهرم خیلی همدیگه رو دوس داریم و دوتا بچه داریم دوقلو هستن 

اهل کار کردن هست تا حدودی اوضا خوبه

اما خیلی شلخته و بی نظمه دروغ میگه و بدقوله میخوام ببینم چجور میشه تغییرش بدم شما اگه خانمت بخواد تغییرت بده با چجور حرفی تغییر میکنی

من بیشتر دوس دارم خودش مسئولیت پذیر باشه

😞😞همسر سابق من که ب خیالشم نشد فوری رفت با یکی دیگه

اصولا مردها بعد از یک رابطه پایان یافته 

دیگه خودشونو ازاد میدونن و دنبال رابطه و رابطه های دیگه هستن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

عزیزم با تموم وجودم درکت کردم منم 3 سال و نیمه ک طلاق گرفتم میفهممت تا من تو خونش بودم تا صبح با زن صیغه ش و دوست دخترای دیگش چت میکرد و بگو بخندش مال اونا بود تو خونه برای من برج زهر مار...حالا جالبترشو بهت بگم تا با من زندگی میکرد تا صبح تو چت بود صبح می‌خوابید تا بعد ازظهر از وقتی ما از هم جدا شدیم ساعت 9 و نیم صبح سر کارشه تا 11 و نیم شب این برات جالب نیست انگار فقط با من میخاست لجبازی کنع حالا ک من نیستم مث آدم صبح زود میرع آخر شبم میاد خونه...

سلام داداش میشه در حق من برادری کنی و جوابمو بدی راهنمایی میخوام منو شوهرم خیلی همدیگه رو دوس داریم ...

ببین خواهر خوبم 

مردها طبق غرورشون کمتر حرف دیگرانو میشنون و مخصوصا زن خودشون که درباره کار هم باشه 

چون خودشو صاحب نظر میدونه و فکر میکنه که مثلا خانم من از کار من چیزی نمیدونه و نباید دخالت کنه 

این ذاتی توی اکثر مردها هست 

اینجور مردهارو نباید بهشون امر و نهی کرد 

باید بهشون فقط پیشنهاد بدی 

مثلا بگی امروز صبح اینکارو بکنی خیلی خوبه 

یا دیشب خواب دیدم تو فردا اگر این کارو بکنی برات خیر هست 

جبهه نگیر براش دخالت توی شغلشم نکن ولی با سیاست بهش پیشنهاد بده با سیاست راهکار بده 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

عزیزم با تموم وجودم درکت کردم منم 3 سال و نیمه ک طلاق گرفتم میفهممت تا من تو خونش بودم تا صبح با زن ...

شوهر منم از صب تا شب سر کار بود شبا دیر میومد خونه تعطیلی نداشتیم تفریح ب زور همش کار. ولی الان همه چیش سر جاشه 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز