2777
2789
عنوان

بچه ها این عکس برا پروفایل خوبه از یک تا ده نمره بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 44 پست
با لینک میشه گذاشت راحت

اره میدونم.ولی دیگه ی عکس چیه باید بری آپلود کنی و لینک بذاری.

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی هروقت اومد ریپلایم کن

بیا اومد

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

پرفکت👌

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
راستش رو بخوای با اینکه هرکی هست خیلی خوشگله ولی کیفیت پروفایلش اصلا خوب نیست

نی نی سایتم کیفیت رو‌میاره پایین 

گوشیمم شیائومیه...دوربینش واضح نمیگیره 🥲

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بله خوشگلههههچه ناناز و قشنگی تو😍😍😍

مرسییی😍 بزارم همینو ؟

پرفکت👌

نگاهته😘😍

نی نی سایتم کیفیت رو‌میاره پایین گوشیمم شیائومیه...دوربینش واضح نمیگیره 🥲

خودتی ؟

شما رو میبینم اعتماد به نفسم تقسیم بر دو میشه :)

بگو یکی برات بگیره 

چون همه گوشیا مگاپیکسل سلفی گوشیشون خیلیییی پایینه 

اصن مشکل منم هست