2777
2789
عنوان

سه ساله کلفت خانواده شوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 95 پست
جون خودت به هدر میره برادر شوهر ازدواج کنه دلیل نمیشه ک شریکن عمری کلفتی کنی .

بخدا عمرو جونم رفت حامله بودم ویار وحشتناک باید اشپزی میکردم الان با نوزاد هرروز اشپزی مفصل یعالمه مسعولیت غذاهای ساده هم نیمخوره همیشه باید پلوخورشت باشه

کاش زن میگرفت‌توروخدا‌تو‌دعا کن براش بختش باز بشه شاید گرهش باز شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی مشکلات داشتم 

مادرشوهرم مریض بود و نیاز به مراقبت داشت ولی نه برادراش نه خواهرش تقبل نمیکردن،فقط یه خواهر دیگرش کمک می‌کرد،همش پیش من بود،میومدن نوبتی میکردن بعد میزدن زیر قولشون و باز خونه من بود،یه روز نگه میداشتن میومدن میذاشتنش دم در خونه ما و میرفتن،حتی زنگ نمیزدن ببینن خونه ایم یا نه،الان ازشون دورم و راحت شدم،هرچند باعث شد از شوهرم دور بیفتم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
واسه آروم کردن خودت لازم نیست دیگرانو نفرین کنی. زخم زبونم نیست واقعیته. وقتی یه رفتاری رو ادامه بدی ...

ان شاالله که بدتر از شرایط من سرت بیاد که بفهمی سرنوشت چجوری گاهی اجبارت میکنه ب انجام کاری

مرد گنده خودش درست کنه،دو بار تو چار بار خودش،چه پرروه

اسی درکت میکنم و میدونم هیچکاریم نمیتونی کنی،ایشالا زن میگیره شرش کنده میشه،اه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

چون باهمسرت شریکه که نباید شما سرویس اضافه بدی گلم.اون یه بحث مردنه و کاریه که شوهرت شریک شده شما که شریک نشدی هر کسی هم سهمشو جدا برمیداره منتی نیس رو سرتون.

مردِ گنده از پس خودش برمیاد منتها از بس بیشعوره منت میزاره سرتون که دهن شماهارو ببنده. بره غذا اماده بگیره ربطی به شمانداره غذا بزاری جلوش. همه اینا تقصیر شوهرته که اقتدار نداره وگرنه یه مرد ۳۰ساله بلده روپاهای خودش وایسه. وظیفه شما نیس که جلوش دولا راست بشی وظیفه خاهراشه داداش نره خرشونو جمع کنن.

زنگ بزن خاهراش بگو مثلا داداشتونه ها من وظیفه ندارم. بعدم از اون خونه برید خودتون از خودتون خونه دارین؟؟؟ 

خب انجام نده بجای حرص خوردن به فکر‌خودت باشانقدر حرص بخوری خدای ناکرده ام‌اس میگیری حتی شوهرتم نگهت ...

همین الانم یادش نمیاد من چقد زحمت دارم براش میکشم 

ولی چطوری انجام ندم کی الان براش غذا میاره دلمم براش میسوزه خیلی تنهاست سنشم رفته بالا همه موها سرش ریخته از  از دست دادن پدرمادرش 

ان شاالله که بدتر از شرایط من سرت بیاد که بفهمی سرنوشت چجوری گاهی اجبارت میکنه ب انجام کاری

انرژیتو به جای نفرین بزار واسه حل کردن مشکلت 

هیچ کی با نفرین به خوشی نرسیده 

نصف شبی یکیو پیدا کردی بپری بهش خودتو خالی کنی 

براون مهم نیست چون بیجا حرف میزنی 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
واسه آروم کردن خودت لازم نیست دیگرانو نفرین کنی. زخم زبونم نیست واقعیته. وقتی یه رفتاری رو ادامه بدی ...

عزیزم بعضی وقتا شرایط کم کم به سمت این چیزا پیش میره،مثلا من خودم مادرشوهرم که از اولش مریضیش شدید نبود،پنج سال بعد ازدواجم دیگه ناتوان شد،خب وقتی میومد خونه من میگفتم نیا،برو بیرون؟؟نمیشد دیگه

عزیزم بعضی وقتا شرایط کم کم به سمت این چیزا پیش میره،مثلا من خودم مادرشوهرم که از اولش مریضیش شدید ن ...

از این اتفاقا واسه منم افتاده مادرشوهر منم موقع عقدمون سالم بود الان نیاز به دکتر داره شرایطو پذیرفتم نه کسی رو نفرین میکنم نه ناله

انرژیتو به جای نفرین بزار واسه حل کردن مشکلت هیچ کی با نفرین به خوشی نرسیده نصف شبی یکیو پیدا کردی ب ...

عنترخانم من مشکل گشا نخواستم از اینجا فقط دردو دل کردم چون خسته شده بودم و گرنه خودم خواستم اینجا بمونیم ک اون تنها نباشه دلم ب حالش میسوزه مشکلمم همیشگی نیست زن میگیره تموم‌میشه توهم یاد بگیر یکی داره دردو دل میکنه نمک پاش نشی بپری وسط

خداروشکر راحت شدی الان مادرشوهرت کجاس

از وقتی من رفتم اون یکی خواهرشوهرم که حتی یه وعده غذا هم بهش نمی‌داد مجبور شد تقبلش کنه،من زیاد ازش خبر ندارم و نمی‌دونم الانا کجا میره،اینقدر دلم ازشون گرفته که از هیچکدومشون خبر نمیگیرم

عنترخانم من مشکل گشا نخواستم از اینجا فقط دردو دل کردم چون خسته شده بودم و گرنه خودم خواستم اینجا بم ...

عنتر خانوم خودتی زن بی ادب 

آدما گاهی نون دلشون رو میخورن بس که دلت سیاهه هر حرفی به دهنت میاد میگی مظلوم نمایی هم میکنی برو به شوهرت بپر تا دیگه عصبانیتت رو سر یکی دیگه خالی نکنی من میشه بوکس تو نیستم