2777
2789

سلام بچه ها من سال ۹۵ ی بچه ی با مشکل انسفالوسل ومننگوسل بدنیا اوردم جمجمه اش باز بود تا بیست روز بستری بود بیمارستان‌اهواز ودزفول واصفهان سری اخر که بردم اصفهان ی پرستار گفت خانم اینو عمل نکن این عملش کردی بی اختیاری ادرار میگیره مشکلات ذهنی براش به وجودمیاد فلج میشه دست به عملش نزن این بچه اذیت میشه خودش گناه داره معمولا اینا که اینجورن بعد دوماه میمیرن دست به عمل نزن.ولی من قبول نکردم صب که شد خاستن ببرن اتاق عمل دیدن ضربان قلبش نامنظمه گفتن انگار مشکل قلبی داره چن روز باید بمونه بستری شه خلاصه پرستاره گف من باشم عمل نمیکنم اخه خیلی اذیت شدیم باهاش تواین ۲۰ روز عملش نمیکردن دیگه شوهرم گف بریم خونه اومدیم خونه هرروز بچه بد وبدتر میشد هرروز گریه میکرد یک روز خیلی گریه میکرد بردیم دکتر گف برو بستریش کن دوباره منم بخاطر اینکه دوباره سوزن سوزنیش نکنن قبول نکردم بستریش نکردم گفتم الان میرم بازم بستری و دست ب عملش نمیزنن بچه رو اوردیم خونه خیلی گریه وناله میکرد من دیگه قرص خواب خوردم همش فرار میکردم تو خیابونا که صداشو نشنوم چون حالم خیلی بد بود الان بعد ۸ سال همش میگم کاش عملش میکردم کاش اونشب میبردم بیمارستان بستریش میکردم در هرصورت فوت میکرد چون بچه ی سالمی نبود ولی عذاب وژدان دارم حس میکنم قاتل هستم..تازه یادم رفت بگم هیدروسفالی هم داشت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وژدان؟ 🫠

باشه حالا خانوم دکتر این وسط

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

عزیزم بهترین کارو کردی 

منم پدرم سرطان داشت گفتن جراحی کنیم دکتر گفت میمیره در آخرماهم با رضایت آوردیمش خ.نمون تو خونمون فوت شد 

نمیخواستم زجر بکشه گناه داشت

به حکمتش دل بسپار(خدا)
ی بار میگم خدا در برابر این زجری ک ب من داده پاداش بزرگی بهم میده.ی بارم میگم نه قاتلم

اشباهت نکن عزیزم. الان فکر کن اگر بود تو این جامعه میخواست چکار کنه؟ جامعه ای که حتی آدم های چاق یا قدکوتاه رو پس میزنه 

بهترین کار رو کردی

دایی من یه بچه با معلولیت ذهنی داره و شرایطشو دیدم که اینو میگم 

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂