2777
2789

تاحالا که نزدیک ده دوازده ساله ازدواج کردیم هیچوقت ازم ایراد نگرفته از ظاهرم یعنی

ولی خواهرم که چهارپنج سالی میشه ازدواج کرده شوهرش از قیافه از حرف زدن از لباس پوشیدن چه رنگی باشه چجوری باشه...همه چی ایراد میگیره و گیر میده بااینکه خواهرم خیلی قشنگتر ازمنه و قیافه ناز و بانمکی داره 

واقعا تعجب میکنم اونهمه گیردادنا و ایراد گرفتنارو میبینم .مدام باهم دیگه بحث و بگو مگو و ناراحتی دارن 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

چنبار دیدم از خانوما دفاع کردی ..همینجور

تو این سایت که فقط مونده مهر بردگی بزنن رو پیشونی خانوما

یه سری عشق این مسائلو دارن

منم تا جایی که اعصابم بهم اجازه بده جواب میدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت میشم ولی سعی میکنم با تکنیک های روانشناسی نظرشو عوض کنم مثلا میگم تو باشگاه میگفتن اندامت خیلی خوبه چرا میای باشگاه یا مثلا یکی بهم گفت چشات خیلی خوشگله ولی نباید هیچ وقت خودت از خودت تعریف کنی فقط باید بگی فلانی میگفت اینطوری میره تو ناخودآگاهش تو رو زیبا ترین میبینه

اره اوایل ناراحت میشدم خیلی بعدش دیگه صد برابر میریدم ب هیکلش و از قیافه و همه چیش ایراد گرفتم الان ...

منم😂 جدیدا میبرمش جلو ایینه میگم ی نگاهی به قیافه تخمیت بنداز روت میشه از من ایراد بگیری؟ اونم میگع نه میره سر جاش میشینه... ی مدت مادرشوهرم گیر داده بود بچه هام سفیدن... شوهرم میبردم جلو ایینه میگفتم الان فرض کن تو ی غریبه ای و داری منو خودتو از دور میبینی من سبزه ام یا تو😂 اونم میگه من چون خدایی از من سبزه تره 

وای آخه مرد چه سر درمیاره از لباس پوشیدن زنا که بخاد دخالت کنه واقعا

خواهرمم مقصره خیلی بهش رو میده از اول سفت و سخت واینستاد بگه مگه کور بودی منو قبل ازدواج ندیدی دیگه ایراد گرفتنات چیه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

منم😂 جدیدا میبرمش جلو ایینه میگم ی نگاهی به قیافه تخمیت بنداز روت میشه از من ایراد بگیری؟ اونم میگع ...

😂😂😂😂😂

متاسفانه تنها راهش همینه 

اون شاخ غول اعتماد به سقفی که ننه های پسردوست ایرانی رو سر کاکل پسرشون کاشتن رو بشکنی که انقدر هوا برشون نداره که خدا هستن و هیشکی لیاقتشونو‌ نداشته😀

هیچ وقت پیشش از خودت ایراد نگیر مثلا نگو وای مو هام چربه وای ناخنام بد فرمه وای شکم دارم به هیچ عنوان نگوووووو با همه ی خانوما هستم اعتماد به نفس هم نداشته باشید پیش شوهرتون از خودتون بد نگید تاثیر میزاره روش

😂😂😂😂😂متاسفانه تنها راهش همینه اون شاخ غول اعتماد به سقفی که ننه های پسردوست ایرانی رو سر کاکل پ ...

دقیقا... یعنی مادرشوهر من چجوری روش میشه به این بچه های شخمیش بگه خوشکل من موندم... حالا شوهر من بهتر از. بقیشونه... ی برادرشوهری دارم چشما ریز بد حالت و تو گود ابروها افتاده... دماغ از لب فاصله اش زیاد لبای باریک... مادرشوهرم همش میگه بچه هام خوشکلترینن😐 با همین حرفاش چنان اعتماد به نفسی دارن بچه هاش پشمات میریزه... اونوقت من هر جا برم از قیافم تعریف میکنن مادرم میگه بی ارایش ندیدنت که میگن خوشکلی😐