2777
2789
عنوان

ناراحتم از بی پولیمون🥺😅

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 71 پست
وای دقیقاااا همیشه با عزاب وجدان خربد کردم اون کاریم نداره هاا و خوشحال میشه خرج کنم برا خودم اگ پول ...

🤦🏻‍♀️💔هعی درد خیلیا😂یک کمد پر پر لباس شیک قسمتت بدون عذاب وجدان

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

هعییی دقیقا

عر 😂😞غصه بسه بخابیم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا اونی فکر وذکرش اجارع خونه 

خرج خورد وخوراک قسط 

اینکه کم نیاره یه وقت اینکه مدام فکر کنع من چرا نتونستم مم چرا موفق نشدم 

بعد فک میکنی میگی منم اگه جای گرم وراحت ورفاهی که خانوادم دراختیارم میذاشتنو داشتم موفق میشدم 

طرز فکرم چیز دیگع ای میشد

حیف از بی عدالتی💔

هعی🥲فقط دلم ب این میسوزع ک چقد از ماها بخاطر پول دلمون شکستهو چقد از ماها اینکه یک وز فقط یکروز مرف ...

هعی بخاطر یک لقمه نون خیلیامون باید جون بدیم  بعد خیلیا راحتن با ۱۰۰نوع غذا 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

من بیشتر پول رو میخام واس خانواده ام دلم نمیخاد بابام بیشتر سختی بکشه ولی اره اونا موفق میشن

خوبه باز بابا. داری من همونم ندارم 💔زنذگی سختی داریم همه چیز عجیبه حتی غذایی که سرسفرس

هعی بخاطر یک لقمه نون خیلیامون باید جون بدیم بعد خیلیا راحتن با ۱۰۰نوع غذا

دقیقا🥲گوشت نمیبینن بضیا الان

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
بدرک ک نمیتونیم بخریم چون پول نداریم اگ ما رو پول دار نمیکنه حداقل بقیه رو فقیر کنه نبینیم دلمون نخ ...

😂😂ت رد دادی

ما خیلی وقته ندیدیم حتی مذشم یادمون رفته💔

تنها نیستی🥲