2777
2789

دوستان رنگ صورتم خیلی زرد شده وزود مریض میشم و ۶کیلو افت وزن داشتم یعنی هر ماه ۲ کیلو کم کردم بازم دارم کم میکنم دوستان نابود شدم سردرد و سرگیجه هم دارم و روزا هم خیلی میخابم دوستان بنظرتون هیپاپیت bدارم یاc دکتر برام امروز نوشت بنظرتون بیمارستان دولتی میگیره یا ن ندارن؟ازاد هزینش چقدره بدم؟ دوستان ازمایش اچ ای وی هم دادم خداروشکر منفی بود ایا میگم میشه این ازمایش بهم خورده باشه و اشتباهی منفی شده باشه ؟ یا دستگاه جواب ازمایش اشتباهی منفی بگه ؟ایا هرچی امکانش هست ایدز رو منفی بگه راهنمای کنید لطفا پس مشکل من چیه نمیدونم 😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم 

این ازمایش هپاتیت

ممکنه سه بار بدی 

دو بار مثبت یه بار منفی بشع 

فقط ازمایش سازمان انتقال خون شهرتون معتبر هست 

اونم که بری بگی هزینه کم هست 

برادر من هپاتیت بی داره متاسفانه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
یعنی بعد ۹ هفته بعد ازمایش اچ ای وی ادم باید بده دیگ درسته.؟

تا ۳ ماه نهفتگیشه 

حوصله نداشتم ۹ هفته رو حساب کنم ولی فک کنم دوما اینا باشه بعدا بازم برو ازمایش یده

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

هزینش چقدره بیمارستان چقدر میگیره؟

نمیدونم 

سازمان انتقال خون بری رایگان هست تقریبا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰