2777
2789

یه حرز نوشتم گذاشتم گردنم برای دفع جن

حرز ابودجانه هست

شب جنا اومدن تو خوابم گفتن ما که تور اذیت نکردیم چرا این کارو باهامون میکنی

مگه ظهری کمکت نکردیم با هم ترشی درست کردیم 

به حکمتش دل بسپار(خدا)

وای عالی بودن دلم فیلم ترسناک خواست.

من و خواهرم دوران مجردیمون یبار تو اتاق که بودیم ساعت یک شب خواهرم خواب بود و منم رفتم بخوابم. پتو دادم روی خواهرم یدفه چشاشو باز کرد و با تعجب بمن نگاه کرد، گفتم بخواب چیزی نیست پتو دادم روت، دیدم هنوز داره با چشمای برجسته نگاه میکنه، شروع کرد جیغ زدن و همش میگفت صورتت، صورتت، وااای قلبم ریخت منم فکر کردم صورتم چیزی شده همش دست میکشیدم روی صورتم و جیغ میزدم. اون جیغ من جیغ. دیگه کل خانواده ریختن توی اتاق. مامان و بابام بغلمون کردن،لامپو روشن کردن، دیگه خواهرم خوابش پرید و فهمید خواب میدیده که یه عقرب روی صورتمه. بعد به اصرار بابام رفتیم توحال پیش اونا خوابیدیم، دیدیم انقدر خروپف میکنن دوباره پاشدیم رفتیم تو اتاق🤣🤣🤣

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوابای اشفته ایی دارمارامش اصلا ندارملطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم

خانومی نمازشب بخون گلم...ب طرز عجیبی آرامش میگیری

منم دعاکن

من۳ماهه میخونم

عاشق نمازشب شدم

توفیقی هس ک خدا نصیبم کرده

انشالله بتونم همیشه بخونم.

مشکلات داشت دیوونم میکرد،عجییییب آروم شدم گلم.تو نماز وتر تو قنوت هر حاجتی داری بگو برآورده میشه بدون شک

خانومی نمازشب بخون گلم...ب طرز عجیبی آرامش میگیریمنم دعاکنمن۳ماهه میخونمعاشق نمازشب شدمتوفیقی هس ک خ ...

ممنون عزیزم

شما نماز واجب میخونی؟

نماز شب فقط وتر میخونی؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

ترسناکه امروز ک دخترم میگف از کابینت ی نفر شکل تو اومد بیرون برد نشونم داد کدوم کابینت بود کابینت بالای یخچال بلنده نزدیک سقفه گفت نگا از اونجا شکل تو اومد بیرون ... نمیدونم بچس خیالاتشه یا واقعا دیده .... بهم گفتن همزاد دارم اخه .... 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
وای عالی بودن دلم فیلم ترسناک خواست.من و خواهرم دوران مجردیمون یبار تو اتاق که بودیم ساعت یک شب خواه ...

خخخخ باحال بود خاطرت

یادمه منو ابجیم کنارهم میخوابیدیم و بابا مامانم زیر پای ما جامینداختن،نصف شب ابجیم پامیشه میبینه من نشستم موهامم جلو صورتم ریخته و چهره ام معلوم نبوده دارم هی پتو رو روی کله مامانم میندازم ک مثلا خفه شه،و هی میگفتم نمک میخوای؟ها؟نمک میخوای؟؟بیا؟!!!

اونم با حالت دعوا پتو رو از روی مامانم برمیداره بمن میگه نکن دیوونه شدی؟ و دراز میکشه،صب ک بهم گفت معلوم شد من نبودم و میگه من مطمئنم خواب نمیدیدم و قشنگ بیدارشدم 

ممنون عزیزمشما نماز واجب میخونی؟نماز شب فقط وتر میخونی؟

من بعضی اوقات همه ۱۱رکعت رو میخونم،بعضی اوقات ک خسته ام فقط دو رکعت نمازشب،دو رکعت شفع ،یک رکعت وتر.

هر جور تو حالته ،اولا اگه سختته فقط نمار وتر رو بخون،اگه حال دلت خوبه و انرژی داری ۴تا دو رکعتی نماز شب بخون،بعد دو رکعت شفع، بعد ی رکعت وتر

انقد حال دلت آروم میشه ک حد نداره

من شوهرم بهم خیانت کرده،بخاطر بچهام موندم

با این نماز خدا بهم توفیق داده ک اصن بیخیال شوهرم شدم و فقط ب بچه هام میرسم،گریه رو گذاشتم کنار، دارم حال دلمو خوب میکنم عزیزم

کسی ک قدرمو نمیدونه آخه من چیکارکنم، خودمو ب زمینو زمان زدم ولی آدم نمیشه،هزارتا ختم رو امتحان کردم،

ولی هیچی مثه نماز شب نیس

شماهم بخون انشالله گره از کارت بازمیشه

برا دل شکسته منم دعاکن

من بعضی اوقات همه ۱۱رکعت رو میخونم،بعضی اوقات ک خسته ام فقط دو رکعت نمازشب،دو رکعت شفع ،یک رکعت وتر. ...

نماز واجتو میخونی گلم؟؟

ممنون گلم 💕🌹

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
خخخخ باحال بود خاطرتیادمه منو ابجیم کنارهم میخوابیدیم و بابا مامانم زیر پای ما جامینداختن،نصف شب ابج ...

شاید شما تو حالت خواب اینجوری کردی، گاهی اتفاق میفته. من یبار تو بچگی، تقربا هشت نه ساله بودم, شب خواب دیدم مامانم به داداشتم شیر بیشتری داده واسه صبحانه بمن کم داده منم با گریه بیدار شدم میگفتم شیر میخوام. دیگه یادمه انقدر گریه کردم یهو بخودم اومدم فهمیدم داشتم خواب میدیدم، با خجالت پتو کشیدم رو سرم خوابیدم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

ترسناکه امروز ک دخترم میگف از کابینت ی نفر شکل تو اومد بیرون برد نشونم داد کدوم کابینت بود کابینت با ...

اگه مستاجرین ازون خونه برید لطفا

بچها دروغ نمیگن حتما یه چیزی دیده گلم

من زمان بچگی بخاطر یه شرط بندی بچگانه نصف شب تا ته باغ مادربزرگم رفتم و اومدم ازون ب بعد بدنم کبود میشه بی دلیل، زندگیم کلا پر از مشکلاته ک دلیلی براش نمیبینم

ی مدت حالت تیک عصبی تقریبا تشنج گرفتم

ک یه دعانویس گفت بخاطر همون ماجرای بچگیمع ک رفتم جای ناپاک در زمان نادرست.

دو سال هم الکی قرص خوردم