2777
2789

راستش از الان برا دختر و پسرم نگرانم با وجود سن کمی ک دارن موندم چ کنم ک بزرگ شدن دوست دختر یا دوست پسر نگیرن یا اصلا اکر گرفتن من چ کنم چجوری رفتار کنم اگر موردشون خوب نبود یا اصلا چجوری مملو از محبت بارشون بیارم ک سمت هر کسی برا عشق و عاشقی نرن

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی رفیقیم با پسرمون. فکرم همش اینه که دوست دارم مشکلی مسئله ای چیزی براش پیش اومد اولین نفر بیاد سراغ منو باباش. ینی امنیت داشته باشه پیش ما. نترسه 

ولی خب نمیدونم چقدر موفق بودم. و اینکه اصلا یهو دیدی اینطوری پیش نرفت. نمیدونم واقعا اصلا نمیدونم چ کنم اون لحظه

بنظرم زیاد حساسیت به این قضیه نشون نده چون بچه ها خودشون باید تجربه کنن و این حق بده که در اینده بخوان با افراد در ارتباط باشن و شما هم مثل یک دوست فقط کنارشون باش

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰

هرکاری کنی سمت این چیزا میرن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه اگه خداروبشناسه دیگه هیچ ترسی نداری ولی خدانشناس باشه هیچ حد ومرزی نداره..

برای دخترت هدیه بخر مناسبتا باهاش سینما برو کافی شاپ .. چیزایی ک ی دختر دوست داره تجربه کنه تومجردی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

الان روشنفکران عزیز جامعه میان می‌خورنت 

اما بنظرم براشون توضیح بده ک این کار جز آسیب به خودشون و همسر آینده شون هیچ سودی نداره چه برا پسر چه دختر بهشون بگو اگه برن سمت دوستی با جنس مخالف فقط باعث میشه تنوع طلب بشن و تو زندگی مشترک وفادار نباشن 

من ک از همین الان برا دخترم استرس دارم هیچ خوشم نمیاد بازیچه دست این پسرا بشه و با احساسش بازی کنن امیدوارم بتونم قانعش کنم ک همه پسرا دنبال سو استفاده هستن و احساس پاکشو خرج اونا نکنه تا موقع ازدواجش برسه اونم با آدم درستش

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂