2777
2789
عنوان

دختر خالم ابرو برا نزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اپلیکیشنش با مسافر فرق داره؟

نمی‌دونم ،احتمالا ،اما بسته به نوع ماشین ،هر چی مدل بهتر باشه پول بیشتری از مسافر میگیرن تقریبا سه برابر یه ماشین مثل سمند تاکسی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

چند سالشه

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

مثلا می‌خواد جلو ما خودشو دختر خوب نشون بده

والا عزیزم دختر خوب بودن این نیست این منگل بازیه...

باید بهش بگی این موضوع هم بگو و این دوستت که میگی هم بهش بگو شاهد باشه....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
نمی‌دونم ،احتمالا ،اما بسته به نوع ماشین ،هر چی مدل بهتر باشه پول بیشتری از مسافر میگیرن تقریبا سه ب ...

دست گلتون دردنکنه که توضیح دادید❤️

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
راننده در اختیار ؟؟؟ شب و هتل رو چیکار میکنه . من بین شهری میرم ولی دو سه ساعته نه یک هفته

واسه راننده هم اتاق میگیرن ،اما معمولا کرایه رو راننده تخفیف میده،اینا مجبورن بنده خدا ها شوهرش شرایط رانندگی نداره ،مسافرتم دلشون میخواد

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من