2777
2789

نظر بقیه برام مهم نیست چون زخم خیلی خوردم

من یه ادم مغرور(غرور داشتن با غره بودن فرق داره من غرور دارم) ، کینه ای، شوخ طبع گاها، اجتماعی ، پرانرژی ، سمج در اهداف ، کتابخون، سنتی(چون عقاید خودمو دارم و بهش میبالم) ، بهترین رفتارم با خانوادس، از دورویی بدم میاد، از یکسره فحش دادن متنفرم، از ترندای جدیدی که هر بار اپدیت میشه بدم میاد از بی حیایی و اوپنمایند بودم بدم میاد بنظرم روشن فکری مسئلش کاملا جداست با چیزی که تو جامعمون جا افتاده و...

این شخصیت کجاش عجیبه با کدوم قسمتش مشکل دارین؟

نقد ازاده به شرط حفظ احترام همدیگر❤️

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ قسمتی مشکل نداره البته کلا انسان هرچقدر آگاهی کسب کنه باز هم کمه چون فنجون یک آدم هیچ وقت پر نمیشه 

خیلی چیزارو خواهی دید که اصلا نه میتونی فکرشو بکنی و نه انتظار شو داری 

«شاهی بدون کلاه»

منم عین توام اسی جان البته کینه ای رو فاکتور بگیر، معتقدم اگه کسی بهم بدی کرد ببخشمش یعنی محاکمش نکنم فقط ازش فاصله میگیرم اما میبخشمش و کلا فراموش میکنم همچین آدمی رو

کسیم ازش حرف بزنه واکنشی ندارم بغیراز سکوت

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

منم عین توام اسی جان البته کینه ای رو فاکتور بگیر، معتقدم اگه کسی بهم بدی کرد ببخشمش یعنی محاکمش نکن ...

من اهل انتقام نیستم ولی به هیچ عنوان خیلیارو نمیتونم ببخشم ولی فراموششون میکنم گاها

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
من اهل انتقام نیستم ولی به هیچ عنوان خیلیارو نمیتونم ببخشم ولی فراموششون میکنم گاها

همینکه فراموش میکنین عالیه اینکار باعث میشه از جانب اون فرد، از روح و روان شما انرژی خواری نشه🌱 

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

منم عین توام اسی جان البته کینه ای رو فاکتور بگیر، معتقدم اگه کسی بهم بدی کرد ببخشمش یعنی محاکمش نکن ...

خیلی دوست دارم مثل تو باشم ببخشم ولی یه آتیش بدی تو جونم میوفته از کسی که بهم بدی کرده حتی بعدش که بهم لطف میکنن بازم انتقام میگیرم خیلیییی اذیت میشم ولی دست خودم نیست حتی یه بار خواهر زاده دو سالم صورتمو چنگ انداخت روز بعدش دستشو تو کوچه گرفتم محکم دوییدم تا بخوره زمین زخمی شه تا حالم خوب بشه

خیلی دوست دارم مثل تو باشم ببخشم ولی یه آتیش بدی تو جونم میوفته از کسی که بهم بدی کرده حتی بعدش که ب ...

عزیزم اگه با نبخشیدن حس خوبی دارین و به آرامش روحی میرسین نبخشین، ولی آیا واقعا حستون خوب و واقعیه؟

انرژی و تایمی که صرف اون آدم میشه تهش آرامشه یا اعصاب خوردی؟ تاحالا امتحان کردی کسی که اذیتت کرده رو ببخشی فراموشش کنی ازش فاصله بگیری فکرایی که درمورد اونه رو سعی کنی بهش توجه نکنی جایی اسمش اومد ذهنتو درگیر نکنی انگار دیگه زنده نیست یه همچین چیزی، انگار طرف دیگه نیست حتی اینکار باعث میشه فکرت مغزت حساسیت رو از روی اون آدم برداره

امتحانش کن عزیزم شاید تجربه خوبی بشه برای من که بود

انقد اینکارو تمرین کردم که الان دیگه برام راحت تر شده روی چه افکاری تمرکز کنم کدومارو سریع حذف کنم برای کیا وقت بزارم نسبت به کیا بی اهمیت باشم

کجاش عجیبه 

بعدشم ملت اینقدر بدبختی دارن فرصت فکر کردن به شخصیت بقیه رو ندارن باور کن اصلا کسی اهمیت نداره براش شما چه شخصیتی داری

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲