2777
2789
عنوان

بیاید ببینید دوستم چی میگه

121 بازدید | 16 پست

دوستم امشب حسابی دردو دلش گل کرده بود

میگفت مادرشوهرش یه بار تو روش برگشته گفته به دخترام گفتم دردتونو به هیچکس نگید به خصوص به زن برادراتون چون اسرارتون دیگه اسرار نمیمونن و حرفتون خونه به خونه میگرده.

میگه منم با اینکه انقدر باهاشون خوب بودم که حد نداشت ولی دلم شکست که مگه من چیکارتون کردم اینطوری میگید ولی بعد تو دلم گفتم به جهنم. اسرار دختراتو به ما نگو غصه ی شوهرم کمتره راحت تر زندگی میکنیم.

هستید باقیشو بگم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه میگه امروز گفتن فلانی روز پدر بیاید واسه تعیین جنسیت بچه خواهرشوهره

گفتم مگه جنسیتو میدونید میگه برگشت گفت آره سه هفته اس میدونیم ولی دخترم گفت بدون تعیین جنسیت به دلم نمیشینه.

میگه گفتم جنسیتش چیه. گفتن حالا سر جشن میبینی.

میگه بعد دیدم همه جنسیتو میدونن که هیچ واسه این جشن هم همه از یکی دو هفته قبل دعوت بودن. جنسیتو هم مادر و خواهرشوهر خواهرشوهرم رفتن گرفتن. همه هم میدونستن ولی تمام مدت خواهرشوهرم به من میگفت جنسیت اصلا معلوم نیست‌( دکتری که خواهرشوهرش میره، دوست صمیمی مشترک من و همین دوستمه که دردو دل کرد) به اونم سپردن به فلانی که دوستته نگو

خلاصه میگه امروز گفتن فلانی روز پدر بیاید واسه تعیین جنسیت بچه خواهرشوهرهگفتم مگه جنسیتو میدونید میگ ...

چرااینطوری ان؟

دقیقا رفتارای مادرشوهر وخواهرشوهرمو داری تداعی میکنی باحرفات اسی .

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

به من که ابنا رو میگفت هم اعصابم بهم میریخت هم خنده ام میگرفت

بزارید اینم بگم این خواهرشوهر و مادرشوهر دوستم خیلییی به دوستم و خانواده اش حسادت میکنن

دوستم خیلییی ازشون سرتره ابنا هم از اول همش دوستمو میکوبیدن که پایین بیارنش.

دوستم هم خیلیبییییی خوشگله هم خانواده اش خیلییی وضع مالی عالی دارن

ولی این خواهرشوهره خیلی زشته. کلی عمل اینا کرد تا شوهر گیر بیاره

به من که ابنا رو میگفت هم اعصابم بهم میریخت هم خنده ام میگرفتبزارید اینم بگم این خواهرشوهر و مادرشوه ...

دقیقا  از حسادته وای وای

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

به من که ابنا رو میگفت هم اعصابم بهم میریخت هم خنده ام میگرفتبزارید اینم بگم این خواهرشوهر و مادرشوه ...

منم همینم هم خندم میگیره ازحرفاشن هم عصبی میشم باخودم میگم اینا احمقن چین فازشون چیه

بعد این دوستم خیلی ناراحت بود که اینا همیشه اینطور میکنن. سر عروسیش نفر آخر به من گفتن، سر جهاز خریدنه هروقت میرفتم خونه ی مادرشوهرم در اتاقو قفل میکردن من نبینم

الانم قضیه ی فهمیدن جنسیت و تعیین جنسیت رو از من مخفی میکنن. انگار بابای بچه منم، من قراره سورپرایز بشم😂

میگه الان مادرشوهرم از عصر همش میگه دست خالی که نمیشه بریم. پول بزارید رو هم خواهر و برادرا یه سکه تمام براش بگیرید

میگه منم به شوهرم گفتم چطور تو خبر دادن من آخرین نفر باید بفهمم. سر کادو دادن چرا باید زود کادو بدم. بعد مگه تعیین جنسیت کادو داره؟ سر زایمانش لابد باید شمش طلا ببریم.

بعد خودش حرص میخوره که مادرشوهر من سر به دنیا اومدن پسر من سه سال پیش ششصد تومن و سر به دنیا اومدن دخترم سال قبل یه تومن کادو اورد الان واسه دخترش سکه تمام میخواد