2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت به هرکی از این قبیل کارا میکنه.بچه منم ۱۹ ماهشه یا میگیرن تف مالیش میکنن و صورت و گردنشو مک میزنن یا میگن ممی بده اینم بچه میگم زشته نمیذاره باز ول کن نیستن بیشعورا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
چمیدونم مادرشوهرمم اینکارو میکنهیه بار غیر مستقیم گفتم خوشم نمیاد ازین کارگفت از دوست داشتنه

کرم دارند زن و شوهر

جدی برخورد کن باهاشون

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

لعنت به هرکی از این قبیل کارا میکنه.بچه منم ۱۹ ماهشه یا میگیرن تف مالیش میکنن و صورت و گردنشو مک میز ...

واقعا ازار دهندس

من الان خوابم نمیبره ازین کارش

دفه بعدی میگم دیگه مستقیم

به دخترت تاکید کن کارشون زشته و هرکی این کارو کرد دعواش کنه .اونا که نمیفهمن اقلا بچه بفهمه

دخترم فعلا درکی نداره

واسش برنامه دارم تربیتش کنم

ولی الان ک نمیفهمه این پدرشوهرمو چیکار کنم

همشم بازی میکنن باهم

دخترم فعلا درکی ندارهواسش برنامه دارم تربیتش کنمولی الان ک نمیفهمه این پدرشوهرمو چیکار کنمهمشم بازی ...

اتفاقا من همه ش میگم کار داداش زشته بده .بوست کرد بزنش اکثر وقتا نزویکش گیشه اونو میزنه و میخواد دفاع کنه از خودش تکرار کن میفهمه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

عزیزم از دوره تربیت جنسی مرکز پرورش ذهن فرزام چرا استفاده نمیکنی؟؟؟

میتونی بری تو سایتش و اسم دوره اش رو سرچ کنی  دوره اش برات میاد بنظرم خیلی میتونه مفید باشه برات

اسم سایت مرکز 👇🏻👇🏻👇🏻

Www.pzf.ir