2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میخوام لاغر شم روزی ۱۳۷۰ کالری بهم داده! که امروز بیشتر از ۱۱۰۰ تا نتونستم مصرف کنم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

نه لاغر میشی

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
😳 واقعا من تموم زورمو زدم امروز مثلا پر خوری کردم کالری شماری کردم شد 919

اون اشتباه زده برات آخه هم یک چیز کوچیک می خوری کلی کالری داره من امروز هیچی نخوردم آنقدر کالریم

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
وای خدای من قبلا ک هیچی نمی‌خوردم الان مثلا پر خوری میکنم😂😂😂

با چی نگاه کردی کالری تو فهمیدی آنقدر

اون اشتباه زده برات آخه هم یک چیز کوچیک می خوری کلی کالری داره من امروز هیچی نخوردم آنقدر کالریم

شاید خب میگم چی خوردم صب ی دونه تخم مرغ ناهار سیب‌زمینی سرخ کردنی بعدش ام یکمی گوشت سرخ کردنی بعدم آبگوشت خوردم باز دو ساعت بعدم آبگوشت خوردم بدونه اینکه4تا موز خوردم دوتا خیار 3تا نارنگی پنج لیوان آب 😐😂

پس من دلم خوشه همه زورمو زدم مثلا پر خوری کردم شد919

پرخوری که غلطه فقط معده ت گشاد میشه. وعده غذایی باید فیبر و پروتئین و چربی و کربوهیدراتش به نسبت متعادل باشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄