2777
2789

سلام من دانشجوی پرستاری هستم ، زیاد علاقه ندارم بهش قبله قبولی گفتم یه سالن کوچیک باز کنم ولی بعده قبولی دودل شدم

بنظرتون کاره درستیه که انصراف بدم و سالن بزنم؟

دوتاش باهم نمیتونم هزینه هاش زیاده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه کارت خوبه برای میکاپ آرتیست که درآمدش عالیه و مطمعنی مشتری داری حرف نداره ،غیر از این پرستاری که ...

نمی‌دونم 😓😓😓😓😓 چجوری بفهمم اخه تا نری و هزینه نکنی نمی‌فهمی 

چرااا😓

رشتت جوریه که همیشه و همیشههه براش کار هست

فعلا بخون بعد فارغ التحصیلی خواستی بزن تو کار زیبایی اینا

برای کار جدید پل های پشت سرت رو خراب نکن لطفا

تحصیلات هم مهمه تو این دوران.

برای ارایشگزی همیشه وقت هست

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نمی‌دونم 😓😓😓😓😓 چجوری بفهمم اخه تا نری و هزینه نکنی نمی‌فهمی

من که رفتم یه شغل دیگه بین آرایشگری و اون شغل ،الان خیلی پشیمونم که چرا آرایشگر انتخاب نکردم ،خیلی هم هزینه کردم راهی ندارم

اخه دانشگاه ازاد واقعا هزینه هاش زیاده بعدم وقت نمیشه واقعا

فکر میکنی سالن زدن هزینش کمه؟ اگر بخای سالن برنی لاید دوره ها رو بگذرونی ک خودش خیلی هزینه بره بیشتر از آزاد.بعدم مردم عقلشون به چشمشونه. باید سالنت شیک و امروز باشه . هزینه وسایل و اجاره و رهن خیلی زیاد میشه. فکر نکن با پنجاه صدتومن میتونی سالن بزنی. همون درست رو ادامه بده. مدرک پرستاریت رو بگیر.واسه ارایشگاه زدن هیچوقت دیر نیس