2777
2789
عنوان

حاظرید با مادرشوهر زندگی کنید کرایه خونه ندید❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 80 پست
چه تنهایی دیگه . ۲۰ ساله مرد گندس . بگو میتونی هر روز بری بهشون سر بزنی اگه دوست داری باید حتما بریم ...

الآنم می‌ره ناهار شام کلا اونجاست😔 فقط واسه خواب و ،را..ه میادخونه.

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدیدن و جدن پرهیز کنپشیمون میشی اساسیخدای نکرده کار به جاهای باریک کشیده میشهفامیل درجه یک ما سر همی ...

باورم نمیشه یه مرد این حرفو میزنه

چه راحتی غذا درست نمیکنی

نگو خیلی سخته شهر غریبم کلافه شدم صبح تا شب تنها نه جایی رو دارم برم نه کسی رو دارم نزدیکم .

اسی کمکم کن در شرف طلاقم خاستم اشتی کنم اما دیدم شوهرم رفته برا خانوادش ک دخالتگرن نزدیک خونمون خونه ...

باز بهتر از زندگی تو یه ساختمونه من حاظرم دیوار به دیوار باشم ولی یه ساختمون نه

استاتر شما بچه نداری یدونه خودتی در رو باز نکن رفت وآمدم نکن به زور که باهات رفت پآمد نمیکنن

نمیشه باز شوهرمو پر میکنن که چرا خورد و خوراک رو یکی نمیکنید نمی‌دونم چرا زنت هرروز بهمون سر نمیزنه اونجا هرچی از من میبینن به فامیل میگن خواهر شوهرم کلا خونه منه و هزارتا مشکل دیگه 

باورم نمیشه یه مرد این حرفو میزنه

فرقی نداره. کلا زندگی با مادرزن یا مادرشوهر تو یه ساختمون اشتباهه محضِ. حالا بازم مادرزن یه درجه پایین تره و بیشترشون هوای دامادو بیشتر از دختر خودشون دارن ولی مادرشوهر.. خدا کمکت کنه. بنده های خدا قصد و نیت بدی هم ندارنا از سر دلسوزی یه حرفی میزنن آتیش بپا میکنن