2777
2789
عنوان

حاظرید با مادرشوهر زندگی کنید کرایه خونه ندید❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 80 پست
چندساله؟ حتما سرشون تو کارخودشونه یا خودت صبر و تحملت زیاده

سه سال دخالت زیاد نیست همون هست من صبرم زیاد

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
من قبلاً بودم باهاشون تو یه ساختمون بخاطر اذیتاشون جداشدم.حالا پدرهمسرم مرده شوهرم گفته باید برگردیم ...

الان که دیگه بدتره هی باید حرص بخوری اگه بچه نداری بگو باشه جدا شیم ببین چیکارمیکنه شوهرت ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه غلطا بخاطر ننش جدا بشین ؟🗿عجب ادمیه شوهرت

بله خواهرش هفت سالشه یه برادر ۲۰ ساله داره و ۲۷ سالشه .بزرگه ایران نیست اون کوچیکه باهاشون زندگی می‌کنه ولی شوهرم میگه باز خانوادم تنهان

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

کردم،الان یه روانیم با پولی که پس اندازم نشد

دقیقا منم دوسال بودم یه هزاری پس انداز نکرد شوهرم انگار خیالش اونجا باید همه چی راحت بود

بله خواهرش هفت سالشه یه برادر ۲۰ ساله داره و ۲۷ سالشه .بزرگه ایران نیست اون کوچیکه باهاشون زندگی می‌ ...

چه تنهایی دیگه . ۲۰ ساله مرد گندس . بگو میتونی هر روز بری بهشون سر بزنی اگه دوست داری باید حتما بریم اونجا مگه ؟

بله خواهرش هفت سالشه یه برادر ۲۰ ساله داره و ۲۷ سالشه .بزرگه ایران نیست اون کوچیکه باهاشون زندگی می‌ ...

وای پس اصلااااا نریا یه پسر۲۰ ساله داره دیگه به شوهرتو احتیاجی نیس که بری دیگه موندنی میشی شوهرتم معلومه مثل سوهرمن از اوناس که فقط جونش برا خانواده اش درمیره

میخوای خودتو بد بخت کنی و استرس بگیری برا همه چیزت نظر بدن و تو همه چیزت دخالت کنن برو بر اساس تجربه ...

بودم خودم دوسال یکساله جداشدم که پدرشوهرم افتاد مرد الان شوهرم میگه خانوادم تنهام باید دو،سه سالی پیششون باشیم یا اگر نیای جدامیشیم منم جدایی رو ترجیح دادم حوصله دوباره عصاب خوردیارو ندارم

طلاق مگر به همین راحتیه ؟؟؟؟ می خواد بترسونتت . بهش بگو باشه طلاق ولی خودت اقدام کن و حق و حقوقم را بده و برو بشین ور دل ننه ات .... با این شرایط که بچه های دیگه پیش مادرشون هستند شوهرت دلیل موجهی برای بودن پیش مادرش نداره .

الان دارم باهاشون تو یه ساختمون مشترک زندگی میکنیم یکسال و نیمه ، که بهترین روزای زندگی یه عروس و دا ...

دقیقا منم یکسال و نیم اول ازدواجم بودم چقدر عذاب کشیدم .یکساله جداشدم که پدرشوهرم مرد شوهرم گفت یا برمیگردیم اونجا یا جدامیشیم .منم جدایی رو ترجیح دادم نمیتونم دوباره اون داستانارو حتی بدتر تحمل کنم

الان که دیگه بدتره هی باید حرص بخوری اگه بچه نداری بگو باشه جدا شیم ببین چیکارمیکنه شوهرت ؟

خیلی دوستش دارم ولی گفتم من هیچجوره برنمیگردم و جدایی رو ترجیح میدم . حس میکنم شوهرمم واسه ترسوندن من گفت جدامیشیم

دقیقا منم یکسال و نیم اول ازدواجم بودم چقدر عذاب کشیدم .یکساله جداشدم که پدرشوهرم مرد شوهرم گفت یا ب ...

به قول دوستمون میخواد بترسونتت بگو باشه مهریمو بده خودتم برو با مادرت زندگی کن ببین چجوری خفه میشه اصن آدمی که به خاطر یه جا بودن با مادرش حرف از طلاق میزنه بی شعور به تمام معناست