2777
2789

من باردارم الانم هفته های آخرمه و اینو بگم ب شدت خییییلی زیاد تنبل شدم تو بارداریم و چند ماه اخرم ک استراحت نسبی بودم خلاصه فکر کنید انقدر رو مبل دراز کشیدم ک فومش رفته تو الان ی ماهم هست خیییلی میخورم من توقعی ندارم شوهرم درک کنه این تنبلی و پرخوری رو چون حتی خودم از دست خودم کفری میشم از شکمو بودنم ک مثلأ همه خوراکیارو میخورم تموم میشه برااون نگه نمیدارم یا همش مثل ی جسد افتادم ی گوشه و نمیتونم خودمو تحمل کنم درصورتی ک شوهرم ی ادم کم خوراک پرجنب و جوش بیش فعال خلاصه الان یکی دوبار میگه همش میخوری و میخابی حالا خواب رو میگه میگم بیخیال ولی امشب ی جوری شدم گفت میخوری و میخابی البته لحنش شوخی بود ولی بدم اومد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ناراحت شدی؟ حتی خودت میدونی که زیادی میخوابی و... 

من کاری ندارم که بارداری و شرایط اقتضا میکنه و... 

اما دلیل ناراحتیت اینه که خودت از این موضوع ناراحتی و چون برات سخته، وقتی همسرت گفته ناراحت شدی 

در واقع دلیل ناراحتیت درونی هست نه حرف همسرت 

حرف همسرت بهونه ای بوده برای برون ریزی ناراحتیت 

اگر میتونی از فردا رعایت کن چیزایی که گفتی کمتر بشه. اگر هم نمیتونی دیگه مهم نیست بارداریه چند ما بیشتر نمونده ازش تموم میشه 

خب چرا سختش میکنید زندگی رو؟

وقتی ناراحت میشید بگید ناراحت شدم از این حرفت. با دلخوری و بیان نکردن چیزی حل نمیشه

متاسفانه دیدم که گاها افراد از حرف طرف مقابل ناراحت میشن اما همراهی میکنن و میخندن بعد جایی که اون نباشه میگن بهم برخورد و ناراحت شدم ، در حالی که وقتی همراهی کردی اینطور برداشت میشه که ب حساب شوخی گرفتی و بدت نیومده و ممکنه تکرار بشه.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

جدی نگیر ،دیگه شوهرت با تو که زنشی و مادر بچه اش راحت نباشه و شوخی نکنه با کی شوخی کنه .

مردا معمولا اینقدر با هم شوخی میکنن و حرف هایی میزنن که ناراحت نمیشن بعضی اوقات نمیدونن بعضی شوخی ها خانم ها را ناراحت میکنه ولی ،تو که میدونی به شوخی گفته بزار پای اینکه باهات راحت بوده

خودشون یه سرما میخورن همش آه و ناله و غر و خواب و استراحته، به بچه تو وجودته. زندس، داره ازت تغذیه میکنه و رشد میکنه، الان خودش مثلا حامله میشد بازم پرجنب و جوش بود و فعال؟ از این به بعد گفت، بگو میخوای برم طناب بزنم و کوهنوردی کنم؟ سلامت اول خودم و بعد بچت هم بی‌زحمت بعدش گردن بگیر. عجب بابا..... تو اصلا از خودت ناراحت نباش، اتفاق کمی نیوفتاده و باید هم استراحت کنی همش.