یه شب که مثل خیلی شبای دیگه خوابم نمیبرد اینجا میگشتم یه تاپیک دیدم یه نفر گفته بود پاشید نماز شبتونو بخونید نظرم جلب شد و دیدم هر کی خونده میگه چقدر خوب بوده یادم نیست کدوم کاربر بود ولی تصمیم گرفتم یه بار بخونم . راستش قبلاً فک میکردم نماز شب فقط برای آدمای خیلی خوبه برا ما معمولیا نیست😅 ولی بعد خودنش خیلی حس خوبی گرفتم . از اون غم و غصه آخر شب راحت شدم تا حدی. بعد انگار دل آدم پاک تر میشه کینه و بدی ها میره از تو دل . یه جوری نسبت به همه مهربون تر شدم . و جالبه که رفتار اطرافیانم هم با من بهتر شد . امیدوارم این تاپیک باعث بشه حتی شده یه نفر مثل من امتحان کنه و بخونه 😊
سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوش به حالت من حتی نماز معمولیمم تبلی میکنم بخونم نه اینکه اعتقاد نداشته باشما خیلی تنبلیم میاد یکمم احکام باید رعایت بشه اینا سختمه الان شما هرشب نماز شب میخونی?منم خیلی درباره فضیلت هاش شنیدم ولی تا حالا نخوندم
درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه
خوش به حالت من حتی نماز معمولیمم تبلی میکنم بخونم نه اینکه اعتقاد نداشته باشما خیلی تنبلیم میاد یکمم ...
هر شب نه منم چند وقت پیش یه بار خوندم خیلی به دلم نشست بعد باز چند بار خوندم حالا دارم تلاشمو میکنم شبهای بیشتری بخونم. امتحان کنید بخونید خیلی حس خوبی میده. همین که در موردش حرف میزنی یعنی دلت میخواد بخونی😉 نماز های واجب که احکام سختی ندارن