2777
2789
عنوان

از کارایی که تو دوران کرونا انجام میدادید بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 69 پست
من می رفتم سرکار میرفتم پیش دوستام و کافه . حتی مریضم شدم نتونستم کارمو ول کنم چون جایگزین نداشتم . ...

با مایع؟ 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
مامان منم همینهمیگم لعنتی دیگه میوه هارو ریکا نزنننن بابا ضرر دارههه

من یه مایع شستشوی میوه و سبزی دارم با اون میشورم. روش نوشته گندزای میوه و سبزیجات

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هنوزم میشوریما با مایع😞😂

اخه دوسال همه همین کارارو کردن عادت کردن مامان من‌ هنوزم توی کیفش الکل داره میزنه به دستاش اگر جایی دست بزنه

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

نه بابا یکی تاپیک زد گفت قراره کرونا بیاد آخه چه سندی واسه حرفشون دارن.

اخه از دیروز تا الان بیش از ۵۰ تاپیک درباره کرونا اومدن دیدم. ویییی کاش دروغ باشه

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

نه بابا یکی تاپیک زد گفت قراره کرونا بیاد آخه چه سندی واسه حرفشون دارن.

سازمان جهانی گفتههه😐

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
اخه دوسال همه همین کارارو کردن عادت کردن مامان من‌ هنوزم توی کیفش الکل داره میزنه به دستاش اگر جایی ...

مامان منم

ولی خدایی مایع ضرر داره من نگرانم🥲تو مشکلی نداری میوه میخوری با ریکا شستنش؟ 

جدی جدی کرونا میخاد برگرده؟

گلم در مورد کمتریل پاشی تخقیق کن ،ویروس نیست هوا رو الوده نی کنن نردم بیماری تتفسی می گیرن نی گن ویردس در حال حاضر چه نصفه مردم ایران مریضی گرفتن بیمارستان ها پر ، ولی بازم نی خوان نردم رو قرتطینه کنن در اصل هوا الودس البته نه فقط ایران توطیه جهانی هست ، العان بری بیمارستان می بینی مردم بیماری تنفسی کرفتن نموتش اسدالله یکتا که یک ماهه بیمارستانه ،یکی تو یزد نرده ،ده تا همدان به خاطر انفلونزا البته دلیلش هوای الوده وسمی هست که به ما نمی گن 

من حقیقتا چیزی ندیدم که بگن کرونا داره میاد ولی الان اسی میگ سازمان جهانی گفته

ای کاش دروغ باشه

ولی سازمان بهداشت جهانی که اینو گفت حقیقتا نگرانم

دبیرستانیم، تعطبل بشه قشنگگگ ارررره💔

با مایع؟

نه مثلا نوشابه و پنیر و خامه سس بخرم با آب میشورم گرد و خاکش بره .یا گاهی میبینم  تو یخچالای مغازه ها یچیز ریخته رو وسیله ها بدم میاد همونو بیارم بکنم تو یخچال خودم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه