رهگذریم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1239 عنوان خانما یه نفر خیلی دوست دارم حالا شیطون داره گولم میزنه برم دعانویس بیاین بگین چکار کنم 😭 165 بازدید | 28 پست میدونم کمک خواستم از بنده هست یعنی شیطون میاد به من میگه برو میشه وفلان نمیذاره تنها امیدم خدا باشه ترا خدا کمکم کنید 🥺 من میخوام فقط از خدا بخوام نه بنده کمکم کنید 🥺 میخوام همین یه ذره امیدی به دعانویس دارم به خدا داشته باشم چکار کنم شیطون گولم نزه 1403/10/18 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drsansa عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3507 اگه میخوای از دستش بدی برو سمت دعا نویس رفیق من سنگ صبور غم هاست
ماهلیننننننن عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 415 دعا نویس وسیله اس سازنده اصلی خداست، برو ان شالله درست میشه چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5882 تلف کردن وقت وپول و...اصا ب خودت بگو کسی ک منو بخاد میخاد . با دعا بخاد با دعام رهات میکنه من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
خواهرشوهرتون۱۳۸۳ عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2260 و متاسفانه منم رو اوردم تا الان مشکلی نداشتم حتی از اون روز خیلی حالم خوبه وکیلم...❤️
رهگذریم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1239 دعا نویس وسیله اس سازنده اصلی خداست، برو ان شالله درست میشه یعنی دعا نویس برسی اشکالی نداره
خواهرشوهرتون۱۳۸۳ عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2260 یعنی دعا نویس برسی اشکالی نداره باید قرانی و معتبر سراغ داشته باشی من مردم که یکی پیدا کردم وکیلم...❤️
رهگذریم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1239 خیلیا با دعانویس هرکسی و خاستن بدست اوردن خوشبختن؟گنناه نیست داری از بنده میخوای ناراحت ایینم
رهگذریم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1239 باید قرانی و معتبر سراغ داشته باشی من مردم که یکی پیدا کردم بهش رسییدی؟
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5882 اسی اینایی ک دارن میگن خوبه شیطونن ..گناه در کمینه مراقب باش من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
خواهرشوهرتون۱۳۸۳ عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2260 بهش رسییدی؟ اره اما به هرکسی اعتماد نکن که نابود میشس وکیلم...❤️
رهگذریم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1239 اره اما به هرکسی اعتماد نکن که نابود میشس منظورتون چیه؟
رهگذریم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1239 اسی اینایی ک دارن میگن خوبه شیطونن ..گناه در کمینه مراقب باش آره میترسم