2777
2789
عنوان

چقدر احمقید حس ششم رو باور میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممکنه به طلاق بکشه طبق الهامات حس ششمی ها بمیره بهتره حداقل طلاق نمیگیره .تو بودی همچین چرتی رو باو ...

من همون خانم بودم این تاپیک وزده و گفتم حال و هوای این که چرا این سوالات می‌پرسیم 

بین مثلا نمیپرسه پولدار میشم خونه میخرم و...

در حد یک دلخوشی چند ثانیه ای مثلاً بگه آره سال بعد مادر میشی...

مثلاً دو سال قبل تاپیک زدم گفتم مادر میشم ؟ گفته شش ماه بعد... اما نشدم و می‌دونم نود و نه درصد الکی فقط میخواهم چند ثانیه شاد شم 

امشبم دلم گرف از قهر زیاد هی پرسیدم هی گفتن طلاق منتظر یه نه بودم برای آرامش لحضع ای

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
ن بیا بریم پیش مش ممد علی دعانویس بهت یوگا بده چاکرات باز بشه به حق پنج تن جن ببینی درست کار کنه برا ...

🤣🤣

البته منم یه زمانی اسکل بودم حس ششمو باور داشتم

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

من ب شدت حس ششمم قویه اما نه همیشه

من کسی قبل این ک بخاد زنگ در خونمون رو بزنه میاد جلو چشمام ورودشان از در و این چیزا

کسی میخاد بمیره قبلش چهره اون طرف میاد جلو چشمام

اما کسی ازم سوال بپرسع چشمام و سرم درد میگیره بد موقع بهام تمرکز کنم

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

یا بقیه رو سر کار میزارن یا اختلال شخصیت اسکیزوتایپال دارن و باید تحت درمان باشن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!