2777
2789

البته ک پول نداره درستتتت ولی خب با وام میشه کوچک پایین شهر گرفت ولی می‌ترسه نتونه قسط وام رو بده برا همین میگه اجاره بریم

اول اینو بگم اینجا میشه با یه میلیارد هم به خونه خیلی کوچک پایین شهر گرفت و من ب اینم راضیم 

چند ساله باهاشم اون موقع خواستگار رسمی هم اومده بودن ک شرایط من جور نبود ردش کردم

و الان شرایط اون جور نیس نمیتونه بیاد جلو 

وقتی پسره تنها داراییش سه میلیارده ک جنس های مغازشه و زیر چند تا چک و قرض هم هس بخاطر جنسهاش(مغازش هم اجاره )

ینی هر چی درمیاره میده جنس جدید میخره و هیچی واسه خودش نگه نمیداره 

با این اوضاع نمیتونه بیاد جلو چون نمیتونه طلا بخره برا سرمایه گذاری و نمیتونه خونه هم بخره 

شخصیت ش هم معمولی

من عاشقشم ولی بخاطر خونه نداشتنش دو دلم

دو دلم چون دشمن زیاد تو فامیل آشنا داریم منتظرن ببین من گل پسراشونو رد کردم میخوام با کی ازدواح کنم  خانوادم ناراحتن بخاطر اوضاع مالیش و خونه نداشتنش بیشتر بخاطر این دلگیرم بخاطر ناراحت شدن خانوادم

چیکار کنم جز این کسی ب دلم ننشست

اینم ک شرایط ازدواج نداره 

موندم چی بگم بهش چیکار کنم ک قانع بشه با وام خونه بخریم

من ترجیح میده خونه داسته باشم ولی یه مدت کم بخورم کم بپوشم ولی اون برعکس من فکر میکنه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

اگر قراره حرف حرف اون باشه پیشرفت نمیکنی میشینی غصه میخوری  پشیمون میشی حداقل اگر میخوای قبول کنی باید ب حرفت باشه ریسک کنه خونه خریدن ضرر نیست که بترسه پول وام جور میشه مستاجری خیلی بده نرو داغون میشی

اگر قراره حرف حرف اون باشه پیشرفت نمیکنی میشینی غصه میخوری پشیمون میشی حداقل اگر میخوای قبول کنی با ...

چطور راضیش کنم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور راضیش کنم

بگو ببین هرگز خرید خونه ضرر نمیکنی مستاجر بشی  باید پول بونکا پول باربری  خراب شدن اسباب بدی عصاب خوردکنی گرایه خونه پول پیش الان  ی خونه ۴۰ متری ۳۰۰تومان رهنش   خوبه ۷۰۰دیگه بزاری بخریش راحتری که باید بهش بفهمونی مستاجری ترسناک نداره 

بگو ببین هرگز خرید خونه ضرر نمیکنی مستاجر بشی باید پول بونکا پول باربری خراب شدن اسباب بدی عصاب خو ...

از قسط و وام‌خونه می‌ترسه 

من میگم با وام بخرخ 

اون میگه نقددد

نهایتش بده اجاره با پول اجاره ماهانه قسطش بدا

اره منم نظرم همینه 

باید قانعش کنم 

مامانم میگه ولس کن کلا اون باید التماس تورو بکنه ن تو التماس اونو 

نمیزاره برم پیشش😪

ولی می‌خوام یه بار محکم بگم بهش فیس تو فیس 

ن پشت گوشی 

اره منم نظرم همینه باید قانعش کنم مامانم میگه ولس کن کلا اون باید التماس تورو بکنه ن تو التماس اونو ...

قبول نمیکنه تو هم ولش کن عشق خوشبختی نمیاره وقتی بری سرزندگی میفهمی عشق کیلو چنده    تو وقتی یک سقف سرپناه از خودت نداری شوهرت هم نشسته از اسمون یک پول قلمبه بیاد خونه بخره   عشق ب تنفر تبدلیل میشه  مردا نمیتونن تصمیم خوب بگیرن باید باید باید ب حرفت باشه یا اصلا قبولش نکن  

قبول نمیکنه تو هم ولش کن عشق خوشبختی نمیاره وقتی بری سرزندگی میفهمی عشق کیلو چنده تو وقتی یک سقف ...

میترسم الان بگه میخرم ولی بعدا بگه نمیتونم و این حرفا

یا خونه قیمتش بکشه بالا نتونیم بخریم

[QUOTE=367359041]میترسم الان بگه میخرم ولی بعدا بگه نمیتونم و این حرفا یا خونه قیمتش بکشه بالا نتونیم  ببین چطوریه ادم ضعیف یا  نه  تو کارش چقدر موفق اگر ادمی که پیشرفت نداره و تو کارش ضرر میبینه نمیتونه تو ررو ب ارزوت برسونه تو هم که از الان ب فکر خونه ای معلوم که توان سختی ونداری اما اگر از پس خودش برمیاد زرنگ قبولش کن ولی با احساس تصمیم نگیر

[QUOTE=367359041]میترسم الان بگه میخرم ولی بعدا بگه نمیتونم و این حرفا یا خونه قیمتش بکشه بالا نتونی ...

والا نمیدونم زرنگه یا ن

ولی میبینم داره خیلی زحمت میکشه

پنج سال پیش با ۵۰ میلیون تومن جنس کارشو شروع کرد

الان مغازه ک اجاره کرده رو رو بزرگتر کرده و جنساش زیادتررر

ولی چون هیچی نمیخرهههه و فقط اضافه میکنه رو جنساش من پیشرفت دیگه ای ندیدم ک مثلا ماشین اینا بخره و...

میگه اولویتش فعلا زیاد کردن جنساشه

والا نمیدونم زرنگه یا نولی میبینم داره خیلی زحمت میکشهپنج سال پیش با ۵۰ میلیون تومن جنس کارشو شروع ک ...

مغازه بزرگتر کرده پیشرفت کرده   ولی درامدش فکر کنم باید صبر کنی  ب اوج برسه اگر تحمل سختی نداری وارد زندگیش نشو 

مغازه بزرگتر کرده پیشرفت کرده ولی درامدش فکر کنم باید صبر کنی ب اوج برسه اگر تحمل سختی نداری وارد ...

برام دعا کن❤️ مرسی ک کنارم بودی جوابمو دادی 

خستم ولی میتونم تحمل کنم 

مسکن یهو باز میخواد بکشه بالا تا اون موقع میخواستم عقد کنم

کاش بفهمه و سر عقل بیاد