2777
2789

رفتم سر یخچال دیدم نیست قشنگ مطمئن بودم نوتلا تموم نشده شوهرمم گفت اشتباه میکنی نیست بزار فردا خودم برات میخرم منم دیگه پیشو نگرفتم بعد نیم ساعت دیدم نیستش رفتم دیدم پتو رو کشیده رو سر خودش رو تخته خواستم بترسونمش یهو داد زدم پتو رو برداشتم دیدم زیر پتو داره با قاشق نوتلا میخوره 😂چطور دلش اومد بدون من آخه رفته قایم کزده خودش بخوره😐😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا ما که فعلا عقدیماینقدر کولی بازی در میاریم کل فامیل بهمون میگن ملت ازدواج میکنن سرسنگین میشن شم ...

همش دعوا بچگونع😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

منو شوهرم پفک قایم میکنیم دخترم خوابیدمیخوریم،یه شب مچمونو گرفت گفت واقعا متأسفم که چنین کاری رو انجام میدین آخه چجوری دلتون اومده😂😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منو شوهرم پفک قایم میکنیم دخترم خوابیدمیخوریم،یه شب مچمونو گرفت گفت واقعا متأسفم که چنین کاری رو انج ...

😂😂😂بعد واکنش شما‌چی بود

همش دعوا بچگونع😂

ما دعوا نه مسخره بازی فقط😂🤦‍♀️

ینی فامیلا عاشق اینن ما باهاشون بریم بیرون یا مهمونی

خدا شاهده هفته پیش زنگ زدن بیاین جمعه بریم فلان جا گفتم نامزدم نیست سفرع کاری رفته گفتن پس ماهم نمیریم هروقت اومد هماهنگ کنین باهم بریم🤣

متاهل🧸