2777
2789

نامزدم جواب زنگ و پیامامو نمیده بهم گفته فاصله بگیریم یه مدت و اینا...و قرار بود فردا منو خواهر با نامزدمو خواهرش و مامانس بریم خرید عقد و سرویس اینا ولی از بابت اتفاقای افتاده فکر کردم که کنیل شده کلا و به خواهرمم یواش قضیه رو گفتم ولی امرو مامانس زنگ زد و قرار فردارو گذاشت...عجیب نبست الان؟ یا اونم نگفته به خانوادش که دعوامون شده با اشتی کرده؟

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی سوال خودت مشکلی نداری که دست جمعی برین خرید ؟ 🤔

نه اخه الان دو نفری قهریم بریم که بدتره

بعد من خودم روم کمه تنها برم هیچی نمیخرم🧑‍🦯‍➡️معمولا رسمم داریم خرید عروسی رو جمعی میریم

در دوران عقد دعوا میکنین؟

نه قبل عقدیم...بابا اصلا ما 10 ساله دوستیم یبارم دعوا نکردیم بجز یه دوره که کات بودیم...الان این دم اخری سر یه داستانی که حقم داشت نسبتا باهام قهر کرده

بهش پیام میدادی میگفتی تو که گفتی فاصله بگیریم چرا مامانت زنگ زده قرار گذاشته

نمیشه ندم میترسم کنسل کنه🥲😂اخه نامزدم پیش مامان و باباش ژندگی نمیکنه...نکنه خبر نداره اصلا