2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم که جاریم داره برای آزمون آموزگاری میخونه اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 188 پست
من خودم معلم نیستم و خوشمم نمیادفقط خواستم بدونم تو این اوضاع جامعه برا یه خانم ک زمان کاریش کم باشه ...

تو کشور ما صرفا باید نسبت به علایقت زرنگ باشی و باخت ندی

فارغ از هر عنوانی 

سپاس از شما 

نور بر اموات شما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جمله اخر شما کاملا مشخص بود که از حسادته

اگه ایشون قبول شه شما غصه میخوری!!! چرا!؟ مگه حق شمارو گرفته

غبطه خوردن با حسادت فرق داره

ناراحتی از کم کاری خودت هم با حسادت متفاوته

اون دو حس خوبه و به پیشرفت نزدیکت میکنه اما حسادت روح و جسمت رو داغون میکنه

قطعا تو دنیا ادما نتیجه تلاششون رو میبینن. تایمی که برای اینستا میذاری رو نذار و درس بخون

باورکن خیلی راحت تر از غصه خوردنه

شماهم قضاوت نکن قضاوت مخصوص خداست.یکبار دیگه تاپیکمو بخون میفهمی چی گفتم.بحث حسادت نیست و عذاب وجدان ...

اسی جان پوزش. شما هم ی کم بد توضیح دادی گلی. انشاء دلبندتان بزرگ بشه بعد ب آرزوهات برسی و از خودت رضایت داشته باشی. 

خواهش می‌کنم گلم درکت می‌کنم ، آدم ممکنه گاهی به جایگاه دیگران غبطه بخوره خصوصا اگر علاقه‌ی زیادی به ...

مرسی عزیزم.انشاالله شماهم زایمان راحت داشته باشی و به سلامتی کوچولوتو بغل بگیری🌹

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
از سرکوفتای بقیه میترسم اخه...مخصوصا پدرشوهرم خیلی آدم تیکع بندازیه

بی خیال سرکوفت چی کشک چی! دختر خاله‌ی من ۳۷سالگی با دختر دانشگاهی(خیلی زود ازدواج کرده تعجب نکن)  خودش رفت دانشگاه شرکت کرد الان فوق لیسانس گرفت از جوونای فامیلمون موفق‌تره ماشالله سه تا مقاله نوشته که تو بهترین مجله های دنیا که مربوط به رشته اش هست چاپ شده!!! فکر کردی بهش تیکه ننداختن که چرا الان دیگه بمون چندسال دیگه نوه‌ات رو نگه دار !! ولی گوش نداد رفت هنوزم داره مهارت‌ های مربوط به رشته اش رو یاد میگیره بازهم مقاله بنویسه دخترش امسال عروس شد

عزیز باهاشون بحث نکن من متوجه کلامتان شدمو صرفا گفتم این شغل حسادت ندارهچون حداقل تو کشور ما جایگاهش ...

قضاوت و بد حرف زدن تو سایت عادی شده متاسفانه.ادعای خوب بودنم دارن

عزیزم جمله اخر شما کاملا مشخص بود که از حسادتهاگه ایشون قبول شه شما غصه میخوری!!! چرا!؟ مگه حق شمارو ...

غصه بخاطر تلاش نکردن خودم...خیلی با برداشت شما متفاوته

قضاوت و بد حرف زدن تو سایت عادی شده متاسفانه.ادعای خوب بودنم دارن

خوب چون شناسایی نمیشن چهره‌ های واقعیشون راحت نشون میدن

حستو درک میکنم 

ممکنه خودتو سرزتش کنی

الان مهم ترین کاری که باید بکنی تربیت یه فرزند عاقل و دانا

بعد که احساس کردی فرزندتون یه کوچولو بزرگ شده و خیالتون راحت شد برید دنبال اهدافتون

بی خیال سرکوفت چی کشک چی! دختر خاله‌ی من ۳۷سالگی با دختر دانشگاهی(خیلی زود ازدواج کرده تعجب نکن) خو ...

دمش گرم واقعا.قطعا اون خانم هم اون لحظه که بهش تیکه انداختن ناراحت سده ولی باز هم با پشتکار ادامه داده.نمیشه توجه نکرد و بیخیال بود.مخصوصا اگه بخوان با یکی دیگه مقایست کنن

خوب چون شناسایی نمیشن چهره‌ های واقعیشون راحت نشون میدنحستو درک میکنم ممکنه خودتو سرزتش کنیالان مهم ...

درسته...ممنون عزیزم