2777
2789

سلام 

من یه دختر ۱۷ سالم که مشهد زندگی میکنم و یه گربه به اسم بیسکویت دارم که تقریبا از ۱۰ سالگی دارمش ینی وقتی ۳ماهه بود خریدمش خیییلی مظلومه ینی نوی کل این ۷ سالی ک الان دارمط تاحالا یبارم منو چنگ نزده خیلی دوسم داره و خیلیی بهش وابستم. این گربه من یه یک سالیه ک مریض شده یه مریضی پوستیه که خیلی شایعه بین گربه ها خیلی حالش بده همش بدنش میخاره بی قراره هر روزم داره حالش بدتر میشه، هر دکتری هم ک میبریمش یه چیزی میگه اصلا دقیقا نمیدونیم مریضیش چیه چون تشخیص مریضی پوستی توی گربه ها خیلی سخته، بردیم،این آخرین دکتری ک بردیمش دکتر یه دارو داد گفت هر شب باید ببریش حمام و هر ۱۲ ساعت یکبار باید یه ماده ایو روی پوستش نیم ساعت ماساژ بدی ، من خب یه دختر پشت کنکوریم و از صبح ک میرم مدرسه تا شب اصلااا نمیرسم ک بخام ب این بچه برسم بابام ک سر کاره مامانمم ک از بیسکویت متنفره ینی همش توی خونه ک راه میره هی میگه ما کی از شر این راحت میشیم یا مثلا این ک دیگه خوب نمیشه ما برا چی اینو نگه داشتیم و اینا

این بچه هم هی روز ب روز داره خالش بدتر میشه همه موهاش داره میریزه بچه ای ک اونقدر شیطون بود هی بازی می‌کرد میومد توی بغل یکجورییی افسرده و مریض شده ک از جاش بروز تکون میخوره ک آب و غذا بخوره ٫

الان من چیکار باید بکنم به نظرتون؟ اصلا نمیتونم همینجوری ولش کنم ک از دستش بدم واقعا هر کی گربه داره منو میفهمه انگار جزعی از خانوادمه توی سالن مطالعه هر وقت به فکرش میوفتم دلم میخاد بزنم زیر گریه اصلا حالم بده نمیتونم بزارم بره یا بدمش به یکی دیگه و واگذارش کنم..شما توی مشهد جایی رو میشناسید که مثلا چمیدونم پول بگیرن و گربه هارو درمان کنن یا یه کلینیکی باشه ک اینکارو بکنه.. تو رو خدا هر ایده ای دارید بگید!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکثر دامپزشکیا پانسیونم دارن، نگه میدارن و بهش میرسن

سرچ کن

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

خب توی پانسیون فقط دارو میدن یا شستن و اینارم انجام میدن

اشستن و رسیدگی هم انجام میدن

ولی از خودشونم بپرسین از همون اول، ولی بگردین ۱۰۰٪ هست

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

اره من تقریبا پنج شیش تا دامپزشکی بردمش هر کی یه دارویی میده

یه خانم دکتر هست کلینیک فلامینگو رو داره

نمیدونم کدوم شهره دقیق ولی نزدیکای مشهده

خیلییی کارش درسته 

میخوای با اونم مشورت کن 

پیجشم هست