2777
2789
عنوان

نژاد پرستی

115 بازدید | 18 پست

سلام من یه دختر ۲۰ساله هستم و اصالتا عربم البته عرب خوزستان و مامانم فارس بخاطر اصالتم سرکار مورد نژاد پرستی و مورد تبعیض قرار گرفتم و رفتار بدی باهام شد 

و قلبم واقعا شکسته دیگه از خودم بدم میاد از وجودم خوشم نمیاد از سرکار در اومدم و در آرایشگاهی مشغول شدم که اونجا هم همین برخورد بامن شد💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا چرا اصلا از کجا میفهمن عربی 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

وا چرا 

عرب ها که خیلی خوبن 

انقدر خوش خنده و خوبن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

واقعا؟؟؟؟؟؟

داخل اطراف ما همچین‌چیزی نیست خیلی باهم خوبن 

عزیزم بخاطر بی فرهنگیشووونه اونم عرب های بااصالت❤

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

بی فرهنگ بودن ،شهر ما که هم عرب هم ترکه ، هم لر  و کرد هیچ کس هم کاری با کسی نداره کسی که به بقیه توهین می کنه  از سطح فرهنگ پایینش هست ،البته این فضای مجازی هم کم باعثش نشده    عرب ستیزی هم زیاده